Raakel Lignellistä tulee isoäiti – "Oletettavasti sekoan täysin, kun pieni tytöntyllerö syntyy"

Juontaja Raakel Lignell paljastaa blogissaan esikoistyttärensä odottavan tyttölasta.

Juontaja ja viulisti Raakel Lignell, 48, kirjoittaa Apu-lehden nettisivuilla julkaistavassa blogissaan tulevansa isoäidiksi. Lignellin 24-vuotias esikoistytär Poujou odottaa ensimmäistä lastaan.

– Esikoiseni tulee äidiksi ja minä isoäidiksi. Uskomatonta! Miten nopeasti elämä kiitääkään, Raakel ihmettelee blogipostauksessa.

– Tuntuu kuin vasta olisin itse saanut tietää olevani raskaana ja nyt se pieni rakastettava, tyrmäävän suloinen pallero tulee itse äidiksi. Pakahdun!

Näyttelijä Nicke Lignellin, 49, kanssa naimisissa olevan Raakelin tuleva lapsenlapsi on tyttö. Poujou syntyi Raakelin edellisestä parisuhteesta.

– Monet sanovat, että isovanhemmuus vie jalat alta. Niin kävi omille vanhemmilleni. Oletettavasti sekoan täysin, kun pieni tytöntyllerö syntyy. Tänään saimme nimittäin tietää, että tyttö sieltä tulee. Näen jo vaaleanpunaisia ja ruusuisia unia, Raakel iloitsee.

– Kiitollisena ja uteliaana uuden edessä, Raakel, joka ei vielä tiedä, miten tyttärentytär nimittää ja kutsuu isoäitiä. Mutta Nicke kyllä joutuu helmikuussa nukkumaan mummon viereen, Raakel toteaa kirjoituksen lopussa.

Lignellin koko blogikirjoitus on luettavissa täällä.

Lue myös:

    Uusimmat