Pyykinpesukone pyöritti frettiä sata minuuttia, vain prosentin mahdollisuus selvitä hengissä – eläinlääkäriltä varoitus lemmikinomistajille

Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen myös lemmikille 1:59
Varo vaaraa! Näin luot kodistasi turvallisen paikan myös lemmikille.

Pyykinpesukoneeseen ryöminyt fretti selvisi kuin ihmeen kaupalla pesuohjelmasta hengissä, kertoo Britannian yleisradioyhtiö BBC.

Leedsissä asuva Jackie Redfern koki kauhunhetkiä, kun hän huomasi lemmikkifrettinsä Banditin päätyneen pyykinpesukoneeseen.

Vaaralliseen piiloon livahtanut Bandit pyöri pyykkien seassa koko sata minuuttia kestäneen pesuohjelman ajan. Sen päätyttyä omistaja kiidätti frettinsä hoitoon.

Ammattilaisten arvio tilanteesta oli karu: fretillä olisi vain prosentin mahdollisuus selvitä koetuksesta hengissä. Eläinlääkärit päättivät silti yrittää parhaansa.

Vaikka omistaja ja eläinlääkärit pelkäsivät pahinta, fretti selvisi pyykinpesukoneen runnomisesta ilmarinnalla ja mustelmilla. Neljä tuntia sairaalaan saapumisen jälkeen eläin otti varovaisia askelia. Eläinlääkärit pitävät toipumista pienimuotoisena ihmeenä.

– Omistajan nopea toiminta tilanteessa auttoi meitä osaltaan estämään tragedian, eläinlääkäri David Massey sanoi BBC:n mukaan.

Lemmikit voivat kömpiä pyykinpesukoneeseen lämmittelemään

Jos twiitti ei näy, voit avata sen tästä.

Eläinlääkäri Massey kehottaa lemmikinomistajia olemaan varovaisia ja tarkistamaan pesukoneensa ennen laitteen käynnistämistä. Erityisesti kylmällä säällä lemmikit saattavat käpertyä pyykinpesukoneeseen tai kuivausrumpuun.

Lemmikin päätyminen pesukoneeseen on harvinaista, mutta ei tavatonta. Kerroimme aiemmin tänä vuonna kissasta, jonka omistaja huomasi menneen nokosille pyykinpesukoneeseen vasta laitettuaan laitteen päälle. Kyseinen lemmikki selvisi minuutin höykytyksestä hengissä, mutta kaikille ei käy yhtä hyvin.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat