Pyton joutui elämänsä kyytiin Malesiassa – matkustajat kuvasivat kauhunhetket valtatiellä

Pyton joutui elämänsä kyydille Malesiassa – matkustajat kuvasivat kauhunhetket valtatiellä 2:17
Tällaiselle kyydille konepellin alla piilotellut verkkopyton joutui.

Elävä pyton pelästytti autoilijat pahanpäiväisesti keskellä vilkasta valtatietä Malesiassa.

Suurikokoinen käärme yllätti Cikgu Anepin ja tämän ystävän keskellä vilkasta valtatietä Malesiassa 30. lokakuuta. Kaveriporukka oli ajanut Maleisian pääkaupungin Kuala Lumpurin läpi tilanteen sattuessa.

Käärme luikerteli kesken ajon konepellin alta ja eteni vauhdilla auton tuulilasia vasten. Valtatiellä ei ollut sillä hetkellä mahdollisuutta pysähtyä tai ajaa tien sivuun, vaan Cikgu ei voinut ystävineen muuta kuin yrittää ajaa autoa tuulilasilla näkyvyyttä vaikeuttavasta luikertelevasta käärmeestä huolimatta.

Lopulta kaveriporukka ajoi paikallisen paloaseman pihaan, jossa ammattilaiset poistivat käärmeen autosta turvallisesti. 

– Yritin pysyä tilanteessa rauhallisena, vaikka minua pelotti. Pyton yritti mielestäni päästä karkuun, mutta se ei onnistunut yrityksessään, koska auto oli liikkeessä, videon tilanteesta kuvannut Cikgu kertoo. 

Ilmeisesti kyseessä oli verkkopyton, joka on suurikokoinen aasialainen käärme. Käärmelajia tavataan kaikkialla Kaakkois-Aasiassa, missä ne elävät metsissä, soissa, kanavissa ja jopa kaupungeissa, jolloin ne joutuvat kanssakäymisiin ihmisten kanssa.

Verkkopyton on yksi maailman suurimmista käärmeistä ja voi syödä ihmisiä, kissoja, koiria, lintuja, rottia ja muita käärmeitä.

Lähde: Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat