Putous-tähti Mikko Penttilä sketsihahmonsa Taika-Pasin menestyksestä: ”Yritän olla ottamatta paineita”

8:02

Putouksen näyttelijä Mikko Penttilä paljastaa, että sketsihahmoja hiotaan viimeiseen asti.

Huomenna lauantaina televisioon palaavan suosikkiohjelma Putouksen näyttelijä Mikko Penttilä ja ohjaaja Niina Lahtinen vierailivat Huomenta Suomessa.

Penttilän sketsihahmo Taika-Pasi voitti edellisen kauden sketsihahmokilpailun. Aiempi menestys ei kuitenkaan Penttilän mukaan takaa uuden hahmon suosiota.

– Semmoistahan sitä yrittää tehdä, joka naurattaisi itseä ja viihdyttäisi mahdollisimman monia. Yritän olla ottamatta paineita.

Penttilä kertoo, että sketsihahmojen osioihin saatetaan tehdä muutoksia vielä lähetyspäivän aikana. Suurimman muutoksen hän teki itse viime kaudella vain tuntia ennen suoraa lähetystä.

– Tunnin aikana kirjoitin puolet Pasin sketsistä kokonaan uusiksi. Jätin sinne vähän improvisaatiovaraa ja sitten mentiin sillä. Siitä tuli paljon parempi kuin mitä se oli ollut.

Penttilä kertoo keikkailevansa vanhoilla hahmoillaan edelleen. Taika-Pasin lisäksi myös Amaryllis Yamamotolla on ollut kysyntää.

– Tuli pitkästä aikaa vedettyä korkkarit jalkaan muutama viikko sitten. On vieläkin pohkeet kipeänä siitä, Penttilä nauraa.

Putous alkaa lauantaina 16.3. klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja