Mainos

Putous-tähti Christoffer Strandberg esitti drag-show'n koulun joulujuhlassa: "Kukaan kovista kundeista ei olisi uskaltanut"

1:14

Christoffer Strandberg nauttii rajojen rikkomisesta.

Videolla Christoffer Strandberg kertoo, mistä hänen itsevarmuutensa kumpuaa.

Putouksen uusiin tähtiin kuuluva Christoffer Strandberg, 29, on näytellyt lapsesta asti. Näyttelijän ammatti tuntui itsestään selvältä uravalinnalta. Teatterikorkeakoulusta valmistuttuaan hän on näytellyt teattereissa ja juontanut aamuohjelmaa Yle X3M -kanavalla.

Strandberg on aiemmin kertonut, että Putoukseen mukaan pääseminen oli hänelle unelmien täyttymys.

– Olen tehnyt paljon töitä tämän eteen, joten Putous tuntuu suurelta palkinnolta. Monien vuosien jälkeen pääsee tekemään komediaa ja näyttelemistä tässä mittakaavassa, hän sanoo MTV.fin haastattelussa.

Strandberg on kotoisin Siuntiosta. Pienessä, hieman yli 6000 asukkaan kunnassa oli turvallista kasvaa. Viime joulukuussa Strandberg päätti jättää Helsingin hektisyyden taakseen ja muuttaa takaisin kotipaikkakunnalleen. Hän kertoo nauttivansa maalaiselämästä ja luonnon läheisyydestä.

– Nyt siellä on taas turvallista olla, kun Putous-pyörteet vievät mukanaan. On kiva lähteä kotiin maalle, jossa kaupunki ja työt eivät ole läsnä.

Strandberg kertoo erottuneensa joukosta kouluikäisestä asti. Pienellä paikkakunnalla, jossa kaikki muut pelasivat käsipalloa, jo teatteriharrastus teki hänestä erilaisen. Esiintymisestä muodostui Strandbergille selviytymiskeino.

– Olin epävarma ja ujokin lapsena, mutta olin aina satavarma, kun sain seistä lavalla ja esiintyä, hän kertoo.

2:53

VIDEO: Christoffer Strandbergin sketsihahmo Barbi de Voron ensiesiintyminen Putouksessa.

Kahdeksannella luokalla Strandberg päätti esittää koulun joulujuhlassa drag-show’n. Hän kokee, että rohkeus esiintyä ja nousta itsevarmasti lavalle tekivät hänestä muiden silmissä vahvan, eikä hän siksi joutunut kiusatuksi.

– Kukaan koulun kovista kundeista ei olisi uskaltanut tehdä samaa ja he itsekin ymmärsivät sen.

Vuonna 2013 Strandberg voitti Miss Drag Queen -tittelin. Parhaillaan hän esittää kahta erilaista drag-hahmoa: Helsingin kaupunginteatterissa pyörivän Kinky Boots -musikaalin drag-enkeliä ja Putouksen sketsihahmo Barbi de Voroa.

– Minusta on aina ollut kiinnostavaa ja hauskaa rikkoa sukupuolirooleja ja ennakkokäsityksiä. Teen myös paljon miesrooleja, mutta yleensä naisroolit jäävät ihmisten mieleen ja saavat näkyvyyttä, hän pohtii.

Strandberg itse ei enää koe naisroolien esittämistä erikoisena.

– En ajattele, että esitän naista, vaan esitän hahmoa.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja