Putous-tähden fani leipoi hänen sketsihahmoaan muistuttavan kakun: ”Se oli aivan fantastinen!”

Christoffer Strandberg kertoo parhaasta saamastaan palautteesta.

Putous-tähti Christoffer Strandbergin sketsihahmo Barbi de Voro nähdään lauantaina sketsihahmokilpailun semifinaalissa. Viime jaksossa ahkerasti rötöstellyt sketsihahmo joutui viimein vankilaan, mutta pääsi lopulta karkaamaan. Vankilassa ollessaan Barbi muisteli myös entistä aviomiestään Raimoa.

Strandbergin mukaan samalla teemalla jatketaan myös seuraavassa lähetyksessä.

– Voi olla, että Barbin menneisyyttä paljastetaan lisää, tai jopa nähdään, hän vihjaa.

Strandberg kertoo saaneensa hahmostaan paljon hyvää palautetta. Paras palaute oli kuitenkin se, että eräs Strandbergin fani oli pyytänyt äitiään leipomaan Barbi de Voro -kakun. Strandberg sai kakusta kuvan Instagramin kautta, ja julkaisi kuvan myös omalla tilillään.

– Se oli aivan fantastinen! Siinä oli valkoinen kuorrutus, helmiä ja kimalletta, ja yhdellä sivulla punainen kuorrutus, hän kuvailee.

Strandberg kertoo miettineensä ennen ohjelman alkua paljon sitä, miten hänet uutena näyttelijänä otetaan vastaan. Vastaanotto on ollut positiivinen yllätys.

­– Yllätyin siitä lämmöstä, mitä ihmisiltä on tullut. Odotin enemmän negatiivista palautetta. Kyllähän sitä netistä etsimällä löytää, mutta minulle henkilökohtaisesti ei ole tullut mitään.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30.

Lue myös:

    Uusimmat