Mainos

Putous-näyttelijä Terhi Suorlahti tähdittää uutta komediasarjaa: "Hän pyrkii parhaaseen, mutta saa aikaan kaaosta"

4:27
Terhi Suorlahti MTV Uutisten haastattelussa maaliskuussa 2019.

Näyttelijä Terhi Suorlahti nähdään Rehtori -komediasarjassa C Morella marraskuussa.

Rehtori -sarjassa seurataan yläkoulun rehtori Sari Valjakkaa (Terhi Suorlahti), jolla on paljon suunnitelmia koulun suhteen, mutta kukaan ei tunnu innostuvan niistä. Hauskassa työpaikkakomediassa tutustutaan samalla, mitä koulun opettajainhuoneessa oikein tapahtuu.

Putouksesta tutuksi tullut Terhi Suorlahti kuvailee sarjan päähenkilöä Saria häikäilenättömäksi ja vastuuttomaksi pomoksi, joka on kuitenkin samalla rakastettava. Sari on hahmona Suorlahden mielestä sopivan ristiriitainen, mikä tekeekin näyttelemisestä erittäin kiinnostavan.

– Hän (Sari) pyrkii parhaaseen, mutta saa aikaan kaaosta, näyttelijä naurahtaa MTV Uutisten haastattelussa.

Uutuussarjassa nähdään myös toinen Putous -kasvo, Mikko Penttilä, joka esittää Sarin hyvää työkaveria Nuuttia. Suorlahti sanookin olevansa mielissään, kun pääsi jatkamaan Penttilän kanssa yhteistyötä.

– Mikon kanssa on vaivatonta ja mukava näytellä. Meille sattui Putouksen kuvauksissa paljon yhteiskohtauksia, joten oli kiva saada hänet apuriksi tähän sarjaan.

Suorlahti kertoo kalenterinsa olleen täysi kaksi viimeistä vuotta, joten hän päätti rauhoittaa tahtia tänä syksynä. Hänellä on kaksi lasta, joista nuorimmainen aloitti vasta koulunsa.

– Tein päätöksen, etten halua missata, kun viimeinen lapsi menee kouluun. Olen ollut paljon enemmän kotona kuin pitkään aikaan, näyttelijä kommentoi.

Rehtori alkaa C Moressa marraskuussa 2019. 

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja