Mainos

Putouksesta pois jäänyt Jenni Kokander kaksijakoisissa tunnelmissa: "On sekä haikea että helpottunut olo!"

Jenni Kokander kertoi kuulumisiaan MTV:lle Kaikki oikein -elokuvan kutsuvierasensi-illassa.

Näyttelijä Jenni Kokander nähtiin Putouksessa ohjelman kuudennella, seitsemännellä ja kahdeksannella tuotantokaudella. Pian käynnistyvällä yhdeksännellä kaudella Kokander ei ole enää mukana.

– Freelancerin elämä on niin omituista! Ensin tein melkein 1,5 vuotta putkeen töitä ja olin ahdistunut siitä, kun oli liikaa töitä. Nyt minulla on kolme kuukautta keväällä tosi löysää, ja nyt olen ahdistunut siitä, että on löysää, Kokander kertoo.

Kokanderilla on edessä ensimmäinen alkuvuosi sitten vuoden 2014, kun hän ei ole mukana Putouksessa.

– Olo on haikea ja helpottunut samaan aikaan! Katsoin tietysti nettilähetyksen Putouksen pressitilaisuudesta ja mietin, että mikä ihme on tämä tunne. Toisaalta olen tosi helpottunut ja toisaalta taas järkyttävän haikeilla mielin, näyttelijä sanoo.

– Vähän oli sellainen olo, että "minun kuuluisi olla tuolla", mutta toisaalta taas sellainen, että "minun ei yhtään kuuluisi olla enää tuolla". Että on ihanaa, että olen vapaa tuosta.

Jenni Kokander nähdään perjantaina 12. tammikuuta ensi-iltansa saavassa Kaikki oikein -elokuvassa. Kevään aikana näyttelijää työllistää myös Tikkurilan teatterissa Vantaalla nähtävä Suurin niistä on Vantaa -näytelmä, jonka Kokander ohjaa.

– Kevään aikana on tiedossa myös juontokeikkoja ja hahmokeikkoja. Ja toukokuusta eteenpäin on tiedossa tosi, tosi kivoja työprojekteja, mutta en voi kertoa niistä vielä!

Kaikki oikein saa ensi-iltansa perjantaina 12. tammikuuta 2018. Elokuvassa näyttelevät Antti Luusuaniemen ja Elsa Saision lisäksi muun muassa Jenni Kokander, Timo Lavikainen, Pirjo Lonka, Pamela Tola ja Ylermi Rajamaa.


Katsomo-video ei ole saatavilla

Sketsihahmojen luominen on uudella Putous-kaudella mahdollista myös kotona. Putous Junior on Putouksen ohjelmaosuus, joka tuo kotisohvien lapsihahmot mukaan ohjelman nettiin – ja jopa suoraan lähetykseen!

Löydät Putous Juniorin osallistumisohjeet osoitteesta mtv.fi/putousjunior.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Putous starttaa MTV3-kanavalla lauantaina 20. tammikuuta!

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.