Sketsihahmo Barbi de Voro on varsinainen konna – varasti lompakon suorassa lähetyksessä!

Viimeisenä Putouksen kymmenennellä kaudella esiteltiin Christoffer Strandbergin sketsihahmo Barbi de Voro.

Barbi de Voro oli Roope Salmisen haastattelussa kiireisen oloinen. Hän kertoi pakoilevansa sekä Suomen poliisia että useita kansainvälisiä viranomaisia. Myös ryhmä savonlinnalaisia eläkeläisiä, oli hänen kannoillaan bussivarkauden vuoksi.

Barbilla on suorassa lähetyksessä hankaluuksia korkokenkiensä kanssa ja hänen nilkkansa nyrjähtävät. Roopen kumartuessa auttamaan jalkoja takaisin kenkiin Barbi nappaa lompakon Roopen takataskusta.

– Pitäkää auto käynnissä, hän huikkasi terveiset autossa odottaville lapsenlapsilleen.

Mikä on koko nimesi?
Barbi de Voro

Kuvaile itseäsi kolmella adjektiivilla
Laittoman hersyvä, epäilyttävän mukava ja rikollisen tyylikäs.

Mikä on mottosi?
”Löytäjä saa pitää!” Kerran löysin 5 miljoona euroa sveitsiläiseltä tililtä. Olen myös löytänyt avaimet viiteen Mersuun, Picasson tauluja ja Afrikan tähden, sen oikean.

Olen sellainen nainen, joka ensin nauttii ja sitten miettii seuraamuksia.

Millainen on tavallinen arkipäiväsi?
Se on kovin tavallinen. Herään hotellissa, jossa asun salanimellä ja syön brunssin, jonka unohdan ihan vahingossa maksaa. Sitten pistäydyn pankissa, koruliikkeessä tai museossa, ihan vaan katselemassa. Illaksi vaihdan yleensä maisemaa, siis kaupunkia, ellei maata ja maanosaa. Hyvin tavanomaista siis.

Mitä harrastat?
Olen aina ollut hieman taiteellinen, joten luova kirjanpito on sydäntäni lähellä. Minulla on myös 17 eri maan passit, joten roolipeliä tulee myös harrastettua, kuten myös moottoriurheilua, siis pako-autoilua. Oikein kiperissä tilanteissa lempiharrastukseni on katoamistemput.

Mitä pelkäät?
Viranomaisia ja menneisyyden muistelemista.

Mikä on sinulle tärkeintä elämässä?
Vapaus, koruni ja lapsenlapseni Viktor ja Emma. Elämästä pitää nauttia

Mikä on suurin saavutuksesi?
Herre Gud, jos siitä kertoisin, niin joutuisimme molemmat vankilaan! Mutta olen kovin ylpeä siitä, että Suomen valtio tänäkin vuonna myöntää minulle arvonimen: Vuoden Veropakolaisnainen.

Suurin ylpeydenaiheeni on tietysti rakkaat lapsenlapset. Meillä on niin hauskaa yhdessä! He ovat niin nopeita oppimaan ja pääsevät pienen kokonsa takia sellaisiin paikkoihin, mihin minä en mahdu.

Mikä on hokemasi?
Elämä on naisen parasta aikaa!

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30!

Lue myös:

    Uusimmat