Putouksen uusi näyttelijävahvistus Christoffer Strandberg on hallitseva Miss Drag Queen!

Uudella Putous-kaudella televisioruuduissa tullaan näkemään uusi miesvahvistus, valloittava Christoffer Strandberg.

Wikipedian Siuntio-sivu ei ainakaan vielä näytä ketään kuuluisia siuntilolaisia, mutta Putous-syksy tekee tähänkin muutoksen! Muistaakseen 29-vuotias Christoffer rikkoi lupauksensa ja palasi ennen 30-vuotissyntymäpäiväänsä takaisin kotikulmille ja ponnistaa Helsingin kyljessä olevasta kaksikielisestä maalaiskehdosta suoraan Putouksen tähtikaartiin.

Putous ei ole Christofferille ensimmäinen tähtisateen täyttämä taival, sillä hän on myös hallitseva Miss Drag Queen – tosin voitto tuli jo vuonna 2013, eikä kisaa ole sen jälkeen edes järjestetty. Teatterikorkeakoulusta valmistumisen jälkeen Christofferia on nähty ja kuultu muun muassa Ylen radioaalloilla, Uuden Musiikin Kilpailun juontajana, Helsingin Kaupunginteatterissa sekä imitaatio-keikoilla.

Erityistaitona Christofferilla on ihmisten säikäyttely ja sen täyteistä, arkeaan hän jakaa kotonaan jackrussellinterrierinsä kanssa. Tosin epäselvää on, että kumpi heistä on lopulta kumman lemmikki.

Uutta kymmenettä tuotantokautta tähdittää joukko uusia nimiä, mutta mukaan mahtuu muutama aiemmilta kausiltakin tuttu näyttelijä. Putouksen tulevalla kaudelle itsensä ja ammattitaitonsa peliin laittavat Helmi-Leena Nummela, Lauren Lehtinen, Timo Lavikainen, Ernest Lawson, Mikko Penttilä, Cristoffer Strandberg, Terhi Suorlahti ja Pilvi Hämäläinen.

Katso video Putouksen uusien näyttelijöiden julkistuksesta alta!

Tässä tulevat Putouksen uudet näyttelijät 33:01

Putous MTV3-kanavalla alkaen 20. lokakuuta!

Lue myös:

    Uusimmat