Pulp Fiction -tuottaja poliisikuulusteluissa – nuori nainen syyttää ahdistelusta

Pulp Fiction -tuottaja, elokuvamoguli Harvey Weinstein on käynyt poliisikuulusteluissa.

New Yorkin poliisin edustaja on vahvistanut Variety-lehdelle, että leffamoguli Harvey Weinstein, 63, on käynyt kuulusteluissa.

Poliisi on kertonut 22-vuotiaan naisen syyttävän Weinsteinia seksuaalisesta ahdistelusta, rintojen ja lantion koskettelusta. Poliisin tutkima välikohtaus on naisen mukaan tapahtunut perjantaina Tribecan elokuvajuhlilla New Yorkissa.

Välikohtauksen tarkasta tapahtumapaikasta on ristiriitaista tietoa. The Daily News -lehden mukaan se olisi tapahtunut Tribecan elokuvakeskuksessa. Varietyn tietojen mukaan perjantaina keskuksessa ei kuitenkaan ollut virallista iltaohjelmaa. Poliisi ei ole kommentoinut mahdollista tapahtumapaikkaa.

Tutkimukset perjantain tapahtumista ovat kesken eikä syytteitä ole tässä vaiheessa nostettu. Weinsteinin asioita hoitavat henkilöt eivät ole kommentoineet kuulusteluja. 

Elokuvatuottajan olisi tarkoitus edustaa maanantaina Woman in Gold -draaman New Yorkin ensi-illassa yhdessä näyttelijä Helen Mirrenin kanssa.

Miramaxin ja Weinstein-yhtiön perustajana tunnettu tuottaja on ollut mukana tekemässä palkittuja elokuvia, kuten Pulp Fiction, Kuninkaan puhe ja The Artist. Weinstein on naimisissa muotisuunnittelija Georgina Chapmanin kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat