Pudonnut Idols-Jenna: Tämä ei jää tähän!

Teatteriviikonlopun toisena päivänä Idols-tuomaristo karsi kokelaita kisasta rankalla kädellä. Osa koko yön uusia kappaleita treenanneista laulajista passitettiin kotimatkalle ennen kuin he ehtivät laulaa sanaakaan.

Teatteriviikonlopun ensimmäisen päivän päätteeksi Idols-kokelaat saivat yötehtävän. Heidän oli määrä opetella kaksi aivan uutta biisiä aamuun mennessä.

Yön yli päätöstään pohtineet tuomarit olivat jakaneet kilpailijajoukon kolmeen ryhmään. Osa kokelaista pääsi suoraan jatkoon, muutamat saivat vielä yhden mahdollisuuden näyttää taitonsa ja loput saivat lähtöpassit kisasta saman tien.

Yksi kotiinlähtijöistä oli helsinkiläinen Jenna Niemi, 16. Ryhmätehtävässä laulunsanat täysin unohtanut nuori nainen osasi aavistaa joutuvansa ulos kisasta.

– Tuntui, ettei mulla ollut enää mitään mahdollisuuksia sen jälkeen, kun unohdin sanat kesken esityksen. Harmittaa valtavasti, koska olen seitsemän vuotta odottanut, että minulla olisi tarpeeksi ikää osallistua Idolsiin, Jenna totesi.

Vielä peruskoulua käyvä Jenna ei kuitenkaan kadu sitä, että lähti mukaan Idolsiin. Kun kilpailu järjestetään seuraavan kerran, on hän varmasti taas mukana koelauluissa.

– Totta kai olen valmis lähtemään uudelleen mukaan. Ei tämä tähän jää. Toivottavasti olisin ensi kertaan mennessä kasvanut enemmän ja saanut lisää kokemusta. Oppisin muistamaan ehkä laulunsanatkin.

– Musiikki on joka tapauksessa mun juttu. Mielestäni osaan laulaa puhtaasti, ja onneksi mulla on muitakin suhteita musa-alalle. Kaverit tekevät omia biisejä ja Idolsista tutun Martti Saarisen kanssa on ollut puhetta, että kasaisimme bändiä, Jenna paljasti.

Anna-Mari: Tuomariston päätös oli sokki!

Teatteriviikonlopun toisen päivän käynnistyessä helsinkiläinen Anna-Mari Borgar, 23, joutui myös heti kättelyssä rannalle ruikuttamaan. Kotimatkalle passitettavien ryhmään joutuneelle laulajalle ei annettu enää mahdollisuuksia todistaa kykyjään Idols-tuomaristolle.

– Pudotus tuli vähän sokkina, koska mielestäni olisin voinut suoriutua toisista tehtävistä tosi hyvin. Olen tehnyt yön aikana tosi paljon töitä ja olisin varmasti pystynyt vielä tekemään vaikutuksen tuomarehin, vuolaasti kyynelehtinyt Anna-Mari niiskutti.

– Tämä oli kuitenkin tuomariston ratkaisu. Se on pakko vain hyväksyä ja katsoa eteenpäin, hän jatkoi.

Tapahtumajärjestäjänä töitä tekevä Anna-Mari oli kuitenkin onnellinen siitä, että pääsi suhteellisen pitkälle Idols-kilpailusta. Laulamista nuori nainen aikoo jatkaa tulevaisuudessakin.

– Ehkä on tarkoitus, että pyrin musiikkiuralle jollain toisella tavalla. Pitää vain keikkailla ja esiintyä ahkerasti, nainen totesi päättäväisenä.

Taina lähestyy seuraavaksi levy-yhtiöitä

Maitojunalla kotiin joutui palaamaan myös joensuulainen Taina Törmänen, 21. Unelmiaan tavoitellut laulajatar oli ennen kaikkea pettynyt siihen, ettei hän ollut tarpeeksi hyvä Idols-kilpailuun.

– Täällä on ollut tänä vuonna tosi kova taso. Vedin sen ensimmäisen suorituksen rivilaulussa todella huonosti tuomareiden mielestä ja pääsin silloin rimaa hipoen jatkoon. Mielestäni petrasin lauluani ryhmäsuoritukseen, mutta ymmärrän kyllä, että sooloesityksellä oli suurempi painoarvo tässä tapauksessa, Taina pohdiskeli.

Idolsiin laulajalupaus ei enää uudelleen lähtisi, sen hän oli päättänyt jo ennen osallistumistaan koelauluihin. Seuraavaksi Taina aikookin mahdollisesti lähestyä levy-yhtiöitä omilla tuotoksillaan.

– Mulla on jo demoja olemassa, mutta aion tehdä niistä vielä paremmat versiot. Mulle on myös kehittynyt jo joitain suhteita musiikkialaan ja sitä kautta aion pyrkiä eteenpäin. Yrittämistä en ainakaan aio lopettaa, Taina kiteytti.

Ketkä selvittävät tiensä semifinaaleihin? Katso Idols torstaina 3. maaliskuuta MTV3-kanavalla kello 20.00!

Teksti: Sanna Jokinen/MTV3

Lue myös:

    Uusimmat