Professori palasi kuukausien jälkeen yliopistolle ja havaitsi saaneensa postia – sisältö yllätti totaalisesti: "Olen nähnyt tällaista vain elokuvissa"

Nimettömäksi jäänyt entinen opiskelija halusi kiittää saamastaan koulutuksesta upealla lahjalla.

Yliopisto New Yorkissa havaitsi melkoisen myöhään saaneensa upean joululahjan. City Collegen professori New Yorkissa löysi postipaketin, joka oli saapunut jo vuonna 2020. Paketissa oli huikea rahasumma, kertoo CNN.

Professori palasi kouluun ja löysi paketin

Fysiikan professori Vinod Menon palasi kouluun loppuvuonna 2021 koronapandemian vuoksi järjestetyn etäkoulun jälkeen. Poissaolonsa aikana Vinod oli saanut postissa muutaman kirjeen – ja ison pahvilaatikon.

Vinod oletti laatikon olevan lahja entiseltä oppilaalta. Loota oli lähetetty hänelle marraskuussa 2020.  Hän avasi sen syyskuussa 2021.

Laatikko oli täynnä 50 ja 100 dollarin seteleitä. Yhteensä niitä oli 180 000 dollarin, siis noin 160 000 euron edestä.

– En koskaan ole nähnyt tällaista määrää rahaa käteisenä, Vinod kommentoi CNN:lle.

– Olen nähnyt tällaista vain elokuvissa, joten kyllä, olin järkyttynyt, en tiennyt, miten reagoida.

"Oletan, että teitä edes hieman kiinnostaa, miksi teen tämän..."

Rahojen mukana tuli kirje, jossa kerrottiin, että lahjoitus on "kauan sitten" samasta oppilaitoksesta valmistuneelta henkilöltä. Kyseinen henkilö oli valmistunut fysiikan ja matematiikan alalle.

– Oletan, että teitä edes hieman kiinnostaa, miksi teen tämän. Syy on yksinkertainen: [koulussa] saamani upea oppimismahdollisuus antoi minulle pohjan, jonka päälle jatkaa kehittymistäni, kirjeessä sanailtiin.

"Kirjeen lukeminen teki oloni ylpeäksi"

Kirjoittaja kertoi tehneensä jo pitkän, tuottavan ja "erittäin palkitsevan" uran tieteen parissa.

– Kirjeen lukeminen teki oloni ylpeäksi ja onnelliseksi siitä, että olen osa tätä koululaitosta, joka todella vaikutti tämän henkilön elämään, Vinod kehuu.

Kirjeessä kehotettiin käyttämään rahat oppilaiden hyväksi. Koulu otti varmuuden vuoksi yhteyttä virkavaltaan, mutta rahojen taustalta ei tutkittaessa löydetty mitään hämäräperäistä. Lahjoittajan henkilöllisyys ei kuitenkaan selvinnyt.

Koulu hyväksyi rahat; niillä tullaan maksamaan oppilaiden opintoja.

– Haluaisin lahjoittajan tietävän, että olemme ensinnäkin kiitollisia lahjasta. On kunnia, että hän päätti oppilaitoksemme olevan oikea paikka tällaisen rahasumman käyttämiseen, Vinod kehuu.

– Olen myös ylpeä siitä, että tällä henkilöllä on ollut hyvä ura, jonka perustana toimi koulutus City Collegessa.

Katso myös: Kun tuttu tarjoilija ei tullutkaan töihin, Suzanne huolestui ja päätti auttaa – lopputulos tuo kyynelet silmiin: 

Asiakas antoi tutulle tarjoilijalle astetta isomman"tipin":"Voi luojani, olemme niin onnellisia" 1:54

Lue myös:

    Uusimmat