Porsche sanoi ei, joten The Rock lahjoitti veteraanille oman autonsa: ”Mitenköhän pääsen nyt itse kotiin”

Tämä auto on ollut USA:n myydyin lähes 40 vuotta putkeen 3:17
Fordin F-sarjan avolava on ollut USA:n myydyin auto jo lähes 40 vuotta putkeen. Tältä näyttää sen pienin versio F-150, joka uudistui vuodelle 2021. Autosta on esitelty myös täyssähköinen versio, joka kantaa nimeä F-150 Lightning.

Supersuosittu näyttelijä ilahdutti fanejaan lahjoittamalla autonsa.

Maailman kovapalkkaisimpien näyttelijöiden joukkoon lukeutuva ex-showpainija Dwayne "The Rock" Johnson on tunnettu paitsi muskeleistaan, myös rakkaudestaan autoihin.

Kerroimme vuosi sitten vaikeuksista, joita Johnson kohtasi uuden Red Notice -elokuvansa kuvauksissa. 

Elokuvassa Johnson ohjastaa Porschen Taycan-sähköautoa, mutta kohtauksen kuvaaminen ei sujunut aivan niin kuin, noh, elokuvissa, koska pienen kivitalon kokoinen kaveri ei ollut mahtua ratin taakse.

– Arvatkaas, kuka ei taaskaan mahtunut urheiluautoon. Nyt koko kohtaus täytyy muuttaa, Johnson ilmoitti Instagramissa yli 200 miljoonalle seuraajalleen.

Halusi lahjoittaa Porschen fanilleen

Hiljattain Johnson järjesti faneilleen tilaisuuden päästä näkemään Red Notice -elokuva ensimmäisten joukossa. Hän halusi myös ilahduttaa fanejaan isolla tavalla, ja kaiveli hieman jokaisen tilaisuuteen tulossa olleen fanin taustoja.

Johnson oli ottanut yhteyden Porscheen selvittääkseen, saisiko hän lahjoittaa elokuvassa nähdyn Taycanin yhdelle onnekkaalle fanille. Vastaus oli kuitenkin kielteinen.

Mies ei tästä lannistunut, vaan päätti lahjoittaa fanille auton tavalla tai toisella – ja päätyi lopulta luopumaan yhdestä omastaan. Eikä mistäänKyse ei myöskään ollut ihan mistä tahansa kauppakassista, vaan Johnsonin järeästä kustomoidusta Ford F-150 Raptor -avolavasta. Ihan ilman pickupia Johnson ei tainnut kuitenkaan jäädä, sillä häneltä löytyy myös Hennesseyn rakentama F-150 VelociRaptor.

Jutun perästä löytyvällä videolla Johnson lahjoittaa autonsa häkeltyneelle fanilleen. Oscar Rodriguez valikoitui auton saajaksi vaikuttavan ansioluettelonsa vuoksi. 

Johnsonin mukaan Rodriguez on laivaston veteraani, joka pitää huolta 75-vuotiaasta äidistään, on näkyvä hahmo omassa seurakunnassaan, tekee hyväntekeväisyyttä parisuhdeväkivallan uhreiksi joutuneiden naisten parissa ja on muutenkin kaikin puolin hyvä ihminen.

– On kunnia jakaa hieman iloa kaverille, joka luultavasti ansaitsisi paljon enemmänkin kuin autoni, Johnson totesi amerikkalaisen ABC-uutiskanavan haastattelussa.

– Mutta pitää miettiä, että mitenköhän pääsen nyt itse kotiin, Johnson naurahti.

Katso alta Johnsonin Instagram-tilillä julkaistu video, jossa Rodriguez saa kuulla yllätyslahjastaan. Neljä päivää sitten julkaistua videota on katsottu jo peräti 11 miljoonaa kertaa.

Jos julkaisu ei näy, katso se täältä.

Lue myös:

    Uusimmat