Prinssi Williamin ja Kate Middletonin kuninkaallinen romanssi, lue!

Tällainen on ollut prinssi Williamin ja hänen Kate-morsiamensa kuninkaallinen romanssi.

Kahdeksan vuoden seurustelun jälkeen Englannin prinssi William ja hänen tyttöystävänsä Catherine "Kate" Middleton, 28, ovat viimeinkin astelemassa alttarille. Lue minkälainen on ollut tämä kuninkaallinen romanssi!

Syyskuu 2001: Prinssi William ja Kate Middleton tapaavat St. Anderwsin ylipistossa. Heidän huoneensa ovat lähellä toisiaan samassa asuinhallissa. Katen sanottiin olleen ihastunut tulevaan kuninkaaseen jo ennen tapaamista. Hänellä oli nuorempana seinällään juliste prinssi Williamista.

Maaliskuu 2002: William maksaa 200 puntaa nähdäkseen koulunsa muotinäytöksen. Kate Middleton on yksi malleista ja pukeutunut mustiin bikineihin. Monet sanovat, että juuri tällöin hän kiinnitti tulevan kuninkaan huomion.

Syyskuu 2002: William ja Kate muuttavat samaan opiskelija-asuntoon kahden ystävänsä kanssa. Kate seurustelee tällöin toisen opiskelijan, Rubert Finchin, kanssa.

Kesäkuu 2003: Hovi kieltää prinssi Williamin seurustelevan hyvän ystävänsä Jecca Craigin kanssa.

Heinäkuu 2003: Kate osallistuu Williamin 21-vuotissyntymäpäiville Windsorin linnassa. William sanoo haastattelussa, ettei hänellä ole tyttöystävää.

Syyskuu 2003: William, Kate ja heidän kaksi kämppäkaveriaan muuttavaan samaan taloon kolmanneksi opiskeluvuodekseen.

Joulukuu 2003: Huhut parin seurustelusta lähtevät liikkeelle.

Maaliskuu 2004: William ja Katen romanssi paljastuu kun lehdissä julkaistaan kuva suudelmasta, jonka pari jakaa ollessaan hiihtämässä Klostersissa. Hovi ei kiellä parin seurustelevan.

Heinäkuu 2005: Pari lomailee Keniassa.

Elokuu 2005: Parin erosta kiertää huhuja.

Lokakuu 2005: William sanoo haastattelussa: "Olen vasta 22-vuotias ja liian nuori menemään naimisiin. En tahdo naimisiin ennen kuin olen ainakin 28- tai 30-vuotias."

Tammikuu 2006: William kuvataan suutelemassa Kate julkisesti.

Elokuu 2006: Pari lomailee Ibizalla.

Joulukuu 2006: Kate esiintyy William rinnalla tämän valmistuessa Sandhurstin sotilasakatemiasta. Huhut kihlautumisesta lähtevät liikkeelle.

Huhtikuu 2007: William ja Kate eroavat, mutta palaavat yhteen vain muutamia viikkoja myöhemmin.

Heinäkuu 2007: Kate osallistuu prinsessa Dianan muistokonserttiin 1. heinäkuuta Wembleyn areenalla.

Lokakuu 2007: Pari kuvataan ensimmäistä kertaa yhdessä eronsa jälkeen.

Huhtikuu 2008: Kate osallistuu valmistujaisjuhlaan Williamin valmistuttua Kuninkaallisten ilmavoimien lentäjäksi. Lehdistö spekuloi, että parin suhde on vakavalla pohjalla ja saanut kuningattaren siunauksen

Tammikuu 2010: William valmistuu helikopterilentäjäksi. Kate osallistuu seremoniaan.

Helmikuu 2010: William sanoo haastattelussa" Teidän täytyy vielä odottaa hetken aikaa" kun häneltä kysytään mahdollisesta kihlautumisesta.

Lokakuu 2010: Pari kuvataan yhteisen ystävän häissä ja huhut kihlauksesta kiihtyvät. Pari kihlautuu salaa lomamatkalla Keniassa.

Marraskuu 2010: Hovi ilmoittaa prinssi Williamin ja Kate Middletonin kihlautuneen.


MTV3 Helmi

Kuva: GettyImages

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja