Prinssi Harry muistelee kirjassaan sienitrippailun täyteisiä juhliaan ystäviensä kanssa Courteney Coxin luona: "Ahmimme niitä"

7:10
Katso, millainen on prinssi Harryn viimeisin kohuhaastattelu.

Prinssi Harry paljasti muistelmateoksessaan syöneensä sieniä Frendit-tähti Courteney Coxin luona.

Prinssi Harry jakaa monia henkilökohtaisia tarinoitaan Spare-muistelmakirjassaan. Teoksessa hän kertoo muun muassa illasta, jolloin hän maisteli taikasieniä Frendit-näyttelijä Courteney Coxin  kotona.

Harry kertoi kirjassa olevansa suuri Frendit-sarjan fani, joten hänestä olikin hyvin epätodellista, kun hän paitsi tapasi Coxin, myös osallistui tähden juhliin tämän kotona.

Vuoden 2016 tammikuussa Harry ja hänen kaksi ystäväänsä matkustivat Los Angelesiin ja viettivät spontaanisti yön Coxin talossa.

– Menimme ystäväni Thomasin tyttöystävän kotoa Courteney Coxin kotiin. Hän oli Thomasin tyttöystävän ystävä, ja hänellä oli enemmän tilaa. Lisäksi hän oli työmatkalla, eikä välittänyt siitä, jos menisimme hänen luokseen. En valittanut. Frendit-fanaatikkona ajatus Monican luokse menemisestä oli erittäin houkutteleva. Ja hauska. Mutta sitten Courteney ilmestyi. Olin hyvin hämmentynyt. Peruttiinko hänen työnsä? En uskonut, että se oli minun asiani kysyä sitä. Ajattelin, että tarkoittaako tämä, että meidän on lähdettävä, Harry kirjoitti kirjassaan.

Cox oli johdattanut Harryn ja tämän ystävän jääkaapille hakemaan juotavaa. Cox itse otti jääkaapista limonadin.

– Oven ollessa auki huomasimme valtavan sienisuklaalaatikon. Joku takanani sanoi, että ne ovat kaikille. ”Auttakaa itseänne, pojat”. Kaverini ja minä tartuimme useisiin, ahmimme niitä ja huuhtelimme ne alas tequilalla.

Hetken kuluttua Harry alkoi kirjoittamansa mukaan nähdä hirviöitä, mikä sai hänet pelokkaaksi. Mentyään vessaan Harry näki vessanpöntön päänä, jolla oli hopeiset silmät. Hän kertoi lähteneensä vessasta nauraen, kunnes törmäsi kaveriinsa, joka oli myös ottanut sieniä. Myöhemmin ystävä kertoi Harrylle, että hänellä oli vastaavanlainen kokemus vessassa, jossa hänen takkinsa muuttui löhikäärmeeksi ja säikäytti hänet.

– Ihana matkani oli ollut hänen helvettinsä. Kuinka ihanaa. Kuinka mielenkiintoista. Johdin hänet hellästi ulos hellästi ja sanoin hänelle, että kaikki olisi hyvin, Harry kirjoitti.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja