Prinssi Harry paljasti kuningattaren joululahjan Archielle – James Corden ei pystynyt käsittämään kummallista pyyntöä

Kuningatar Elisabet toimi lastenlastenlastensa joululahjoja hankkiessa aivan kuten kuka tahansa isoisoäiti – hän kysyi neuvoa pienten lasten vanhemmilta. 

Prinssi Harry vieraili alkuvuodesta James Cordenin vieraana The Late, Late Show -keskusteluohjelmassa ja paljasti, että Harryn isoäiti, kuningatar Elisabet oli pyytänyt häneltä edeltävänä vuonna neuvoa Harryn pojan, Archien joululahjaan.

Harryn vaimo, herttuatar Meghan oli saanut älynväläyksen ja keskinyt tismalleen, mitä he voisivat pyytää. 

"En vain pysty käsittämään sitä"

Kuninkaallisten välisten lahjojen kuvittelisi helposti olevan jalokiviä, linnoja tai ylipäätään jotakin sellaista, mihin tavallisilla pulliaisilla ei olisi varaa villeimmissä unelmissakaan.

Harryn ja Meghanin toive esikoispojalleen Archielle oli kuitenkin melko vaatimaton ja jopa hellyyttävä: vohvelirauta.

Kuningatar oli noudattanut Meghanin epätavallista ehdotusta lahjaksi ja lähettänyt vohveliraudan Sussexin herttuaparin kotiin Californiaan.

Harryn mukaan hänen poikansa rakastaa kuningattarelta saatua lahjaa ja vohveliraudan saapumisen jälkeen Archie on heti aamulla herätessään ajatellut ensimmäiseksi vohveleita.

Lahjasta ei ole nauttinut pelkästään Archie, vaan myös hänen vanhempansa.

– Hän rakastaa sitä. Ja nyt minä saan vohveleita aamupalaksi, hieman jogurttia ja hilloa päälle, Harry paljastaa.

Corden keskeytti Harryn vohvelifiilistelyn toteamalla, ettei pysty mitenkään kuvittelemaan, että kuningatar on tilannut vohveliraudan lähetettäväksi Santa Barbaraan.

– En vain pysty käsittämään sitä, Corden toteaa.

Tänä jouluna kuningatar on oletettavasti kysynyt vinkkejä myös Harryn ja Meghanin kesällä syntyneen Lilibet-vauvan lahjaksi.

Lähde: Express

Lue myös:

    Uusimmat