Prinssi George, 10, hullaantui kotitekoisesta herkusta, jota prinsessa Catherinen oli sittemmin pakko pyytää lisää

Prinssi Georgella oli tärkeä tehtävä kuninkaan viitankantajana 0:53
Katso myös: Prinssi Georgella oli kuningas Charlesin kruunajaisissa tärkeä tehtävä kuninkaan viitankantajana

Eräs kotitekoinen herkku teki lähtemättömän vaikutuksen pikkuprinssi Georgeen.

Brittiläinen radiojuontaja ja tv-persoona Roman Kemp löi aiemmin tänä vuonna hynttyyt yhteen prinsessa Catherinen kanssa, kun kaksikko yhdisti voimansa ja esiintyi yhdessä videolla, jossa he juttelevat mielenterveydestä.

Catherine vieraili videon kuvauksia varten Kempin vanhempien luona, ja on sittemmin solminut läheisen ystävyyssuhteen heidän kanssaan.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä. Kuvassa Roman Kemp ja prinsessa Catherine.

Kemp kertoi hiljattain Expressille antamassaan haastattelussa, että hänen äidilleen Shirlie Hollimanille ja prinsessa Catherinelle on muodostunut tavaksi vaihtaa keskenään itsevalmistettuja herkkuja.

Kemp kertoi haastattelussa vanhempiensa kotitalon pihalla kasvavan suuri omenapuu, jonka antimista nämä ovat alkaneet valmistaa kotitekoista omenamehua. Vanhemmat ovat antaneet omenamehua prinsessa Catherinelle, ja Kempin mukaan mehu on tehnyt etenkin yhteen kuninkaalliseen lähtemättömän vaikutuksen. 

– Äitini antoi prinsessa Catherinelle laatikollisen itsetehtyä omenamehua, jonka hän vei kotiinsa. Seuraavan kerran kun näin Catherinen, hän sanoi minulle, että "Voisitko kiittää äitiäsi, ja me tarvitsemme lisää omenamehua, koska George on hullantunut siitä! Hän sanoo jatkuvasti, että äiti, haluan omenamehua", Kemp paljasti.

Kempin mukaan hänen äitinsä onkin jatkanut omenamehun toimittamista Catherinelle. Vastalahjaksi prinsessa on hänen mukaansa tuonut Kempin perheelle omatekemäänsä hunajaa. 

Prinssi George,10, on vanhin prinsessa Catherinen ja prinssi Williamin kolmesta lapsesta. Georgen lisäksi parilla on 8-vuotias tytär prinsessa Charlotte ja 5-vuotias poika prinssi Louis.

Lue myös:

    Uusimmat