Prinsessa Beatricen esikoinen on syntynyt: Tyttö tuli!

Britannian prinsessa Beatrice on saanut ensimmäisen lapsensa. Uusi tulokas on tyttö.

Britannian prinsessa Beatricen esikoinen on syntynyt. Buckinghamin palatsi tiedotti iloisista perheuutisista maanantaina.

Tiedotteen mukaan prinsessa Beatricen ja hänen puolisonsa Edoardo Mapelli Mozzin ensimmäinen yhteinen lapsi syntyi lauantaina 18. syyskuuta Lontoossa sijaitsevassa sairaalassa. Mapelli Mozzilla on ennestään poika aiemmasta suhteestaan.

Perhe täydentyi myöhään lauantai-iltana tyttölapsella, joka painoi palatsin tiedotteen mukaan vajaat 2,8 kiloa. Sekä äiti että vauva voivat hyvin.

Pienokainen on kuningatar Elisabetin 12. lapsenlapsenlapsi. Beatricen isälle prinssi Andrew’lle ja tämän ex-puolisolleSarah Fergusonille uusi tulokas on jo toinen lapsenlapsi tänä vuonna. Beatricen sisar prinsessa Eugenie sai esikoisensa helmikuussa.

– Isovanhemmat ja isoisovanhemmat ovat innoissaan uutisista. Perhe tahtoo kiittää sairaalan henkilökuntaa upeasta huolenpidosta.

Tuoreet vanhemmat odottavat tiedotteen mukaan myös kovasti jo sitä, että pääsevät esittelemään vauvan Mapelli Mozzin Wolfie-pojalle.

Pariskunta ei ole vielä ilmoittanut vauvan nimeä. Hello Magazinen mukaan on mahdollista, että he noudattavat prinsessa Eugenien esimerkkiä ja odottavat noin viikon verran ennen kuin julkistavat nimen. Kuninkaallista titteliä pienokainen ei lehden mukaan todennäköisesti tule saamaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja