Posse teki huikean parodian Rikospaikan juontajista – katso Jaran ja Pekan hulvattomat reaktiot: "Aku ja Kalle, paikka on teidän!"

6:48
Katso videolta: Näin Rikospaikan kaksikko reagoi hulvattomaan sketsiin!

Katso videolta Jarkon ja Pekan reaktiot Possen hulvattomaan sketsiin!

MTV3:lla esitettävässä Posse-ohjelmassa nähtiin perjantaina hulvaton parodia Rikospaikka-ohjelman rikostoimittajakaksikko Jarkko Sipilästä ja Pekka Lehtisestä.

Rötöspaikka-parodiassa Lehtistä tulkitsi näyttelijä Aku Hirviniemi ja Sipilää Kalle Lamberg.  

Rikostoimittajat selvittivät sketsissä muun muassa "Maikkarilla toimivan itsensäpaljastelijaringin toimintaa" sekä Vinkkimiesten sijaan parodiassa nähtiin "Hinkkimiesten" osuus. 

"Olihan se lähes täydellistä"

MTV Uutiset Live sai lauantaina vieraakseen rötös..., ei vaan rikospaikkakaksikon. Studioon astelleet miehet ottivat parodian vastaan tyytyväisinä myhäillen.

Näin Sipilä ja Lehtinen reagoivat videoon suorassa lähetyksessä: 

– Kallen Jaran hahmossa oli jotain semmosta, Jara on vähän "Jakke Jäyhä" kun se pönöttää siinä etupenkillä, Lehtinen kuittaili Sipilälle.

–Olihan se lähes täydellistä. Ainoa mitä jäin kaipaamaan, kun siinä oli se chop-liike, niin olisi pitänyt olla myös double chop, koska sitäkin Peksi tekee, Sipilä kuvailee Lehtistä.

MTV:n oikeat rikostoimittajat olivat niin vakuuttuneita kaksoisolentojensa suorituksesta, että totesivat näiden olevan täydellisiä paikkaajia, jos sellainen tarve tulisi.

– Aku ja Kalle, paikka on teidän, jos tarvitaan tuuraajaa, Lehtinen murjaisi.

Katso rikostoimittajakaksikon reaktiot ja näyttelijöiden ja tosielämän kaksikon yhtäläisyydet tämän jutun yläpuolelta löytyvältä videolta!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja