Portion Boysin Jalotiina loukkaantui keikan aikana: "Kuulin ison napsahduksen, takareiden lihas repeytyi"

Portion Boys -yhtyeen JaloTiina herkistyy puhuessaan nettikiusaamisesta, jonka kohteeksi joutui: "Mikään ei ollut pyhää" 2:41
Portion Boys -yhtyeen JaloTiina herkistyy puhuessaan nettikiusaamisesta, jonka kohteeksi joutui: "Mikään ei ollut pyhää"

Portion Boys -yhtyeen Jalotiina kuvailee tuntemuksiaan loukkaantumisen jälkeen.

Portion Boys -yhtyeen Jalotiina, eli Tiina Forsby, loukkaantui keikan aikana, kun bändi oli esiintymässä Kokkolassa viime perjantaina. Forsby kuvailee tapahtunutta Instagram-tilillään.

– Raju rankkasade yllätti eilen kesken meidän keikan ja kasteli samalla lavan niin, että siitä tuli vaarallisen liukas. Yritin himmata vauhtia, mutta en kuitenkaan selkeästikään riittävästi. Oikea jalka lipesi alta, ja samalla mä kuulin ison napsahduksen, takareiden lihas repeytyi, Forsby aloittaa pitkän kirjoituksen.

Loukkaantumisesta huolimatta Forsby jatkoi keikan loppuun asti, vaikka hän tiesi satuttaneensa itsensä pahasti.

– Seisoin siinä loppukeikan yhdellä jalalla ja vaan lauloin menemään, päässä pyöri samalla miljoona kelaa. Mietin joka ikistä tulevaa keikkaa ja tunsin samalla ihan suunnatonta ahdistusta. Kyllä mä pärjään, jos en hetkeen pääse vapaa-ajalla lenkille tai että joudun kävelemään kyynärsauvojen kanssa, mutta miten mä pärjään sen tunteen kanssa, että en voi tehdä mun työtä täysillä.

– Rehellisesti sanoen nyt tuntuu siltä niin kuin pettäisin teidät kaikki, jotka tulette meitä keikoille katsomaan. Mun koko lavapreesens perustuu energiaan ja jos en pysty sitä teille toimittamaan, niin mitä jää enää jäljelle minun tekemisestäni.

Forsbyllä on tänään lääkäri ja magneettikuvaus, jolloin hän saa tietää, joutuuko leikkaukseen vai ei. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Portion Boys esiintyi lauantaina Iskelmä-festivaaleilla Himokselle ja myös Forsby nähtiin lavalla, mutta hän esiintyi pyörätuolissa. 

Lue myös:

    Uusimmat