Koskettava video! Portion Boys -yhtyeen Tiina yllätettiin täysin kuusi vuotta sitten – Mikael polvistui ja kosi

Portion Boys -yhtyeen JaloTiina herkistyy puhuessaan nettikiusaamisesta, jonka kohteeksi joutui: "Mikään ei ollut pyhää" 2:41
Portion Boys -yhtyeen JaloTiina herkistyy puhuessaan nettikiusaamisesta, jonka kohteeksi joutui: "Mikään ei ollut pyhää"

Portion Boys -bändin Mikael ja Tiina ovat pitäneet yhtä jo vuosia.

Portion Boys -bändistä tuttu pariskunta Mikael ja Tiina Forsby juhlivat vuosipäiväänsä viikonloppuna. Tiina jakoi Instagram-tilillään henkilökohtaisen videon, joka mullisti naisen elämän vuosia sitten.

– Se tärkein muisto 6 vuoden takaa, päivänä jolloin oltiin tunnettu tasan vuosi. Jaan tämän nyt tänne, koska niin moni toivoi näkevänsä tämän uudestaan, Tiina kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa tästä.

Kosinta tuli täytenä yllätyksenä naiselle, eikä hän unohda tuota tunnetta.

– Me tultiin silloinkin keikkareissulta. Oli meidän vuosipäivä ja bändin pojat sanoi että mä näytän Forrest Gumpin Jennyltä. Ne tiesi mitä tulee tapahtumaan, mulla ei ollut aavistustakaan.

– Matkalla kotiin Miku sanoi että nyt me mennään piknikille. Ja sitten siellä olikin vastassa Antti Railio ja tämä tapahtui.

Portion Boys kilpaili viime keväänä Uuden Musiikin Kilpailussa. Vaikka bändille se oli merkittävä etappi, Tiinalle se oli henkilökohtaisesti äärimmäisen raskas, kun hän joutui todella intensiivisen nettikiusaamisen kohteeksi.

Tiina kertoi Viiden jälkeen -ohjelman haastattelussa kesäkuussa, että hän sai UMK-kisan aikana paljon viestejä, joissa kyseenalaistettiin sekä hänen roolinsa bändissä, että muitakin asioita. 

– Ihan kaikki minussa (kyseenalaistettiin). Alunperin ajattelin siinä matkan aikana, että mihin ihmeeseen olen pääni pistänyt, ettei olisi kannattanut. 

Ajatukset asiasta ovat muuttuneet ja Tiina kertoi olevansa ehdottomasti sitä mieltä, että Uuden Musiikin Kilpailuun kannatti lähteä. Asian muisteleminen saa kuitenkin hänessä yhä tunteet pintaan. 

Tiina kertoi saaneensa runsaasti tappouhkauksia, sekä paljon muutenkin järkyttäviä viestejä. 

– Ja minkälaisia asioita minussa arvioitiin, niin oikeastaan mikään ei säästynyt. Mikään ei ollut pyhää. Se oli hurjaa kyytiä, ja sitten siinä rupesi hirveästi kyseenalaistamaan sitä omaa arvoa, että ovatko nämä oikeassa. Ja sitten kun se meni siihen, että tuli niitä tappouhkauksia päivittäin, niin kyllä se... se oli surullista ja myöskin pelottavaa.

Lue myös:

    Uusimmat