Mainos

Pörssikatsaus: Sonera jatkoi nousuaan

Soneran osake jatkoi nousuaan Helsingin pörssissä. Vauhtia tuli varatoimitusjohtaja Kaj-Erik Relanderin kommenteista, joiden mukaan Sonera käy yhteistyökeskusteluja kuuden kansainvälisen yhtiön kanssa. Kello 14 kurssi oli vahvistunut 2,5 prosenttia ja osake vaihtui 38,06 euron hinnalla.

Soneran hyvä vire ei kuitenkaan riittänyt nostamaan Hex-indeksiä plussalle. Nokian liikkeitä orjallisesti seuraava indeksi näytti 0,6 prosentin pudotusta 13381 pisteeseen. Pörssiveturi Nokia oli halventunut 1,2 prosenttia ja osake maksoi 45,70 euroa.

Nousuaan jatkoi sen sijaan Nokiasta perin riippuvainen kännykänkuorien valmistaja Eimo. Osake on toipunut elokuun alun jyrkästä laskusta ja vaihtui tiistaina 4,2 prosenttia kallistuneena. Päivän tulosjulkistaja Satama Interactive oli kirkkaassa 7,1 prosentin laskussa.

Talentum sen sijaan pääsi loivaan nousuun. Toimialoista metsä jatkoi edelleen selvässä 1,2 prosentin laskussa. Yrityskaupoille Kanadaan lähtenyt UPM-Kymmene painui 0,4 prosenttia ja vaihtui 29 euron hintaan.

(STT-Reuters)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.