Pornoleffojen tähti vinkkaa, miten annat naiselle täydellistä suuseksiä: "Kiinnitä huomiota siihen..."

Miten antaa kumppanille täydellistä suuseksiä? Aikuisviihdetähti pohtii asiaa kolumnissaan.

Yllä olevalla videolla erityistason seksuaaliterapeutti kertoo naisen orgasmista.

Aikuisviihdetähti ja Men's Health -sivuston kolumnisti Asa Akira on vastaillut kolumnissaan parisuhde- ja seksiaiheisiin kysymyksiin. Akira on muun muassa paljastanut suosikkiseksiasentonsa sekä sen, mitä seksiasentoa arvelee liki kaikkien naisten vihaavan. Akira on myös kertonut mielipiteensä siitä, kuinka paljon koolla on oikeasti väliä.

Millaista on täydellinen suuseksi?

Moni pohtii, miten antaa naiselle parhainta mahdollista suuseksiä. Akiraa pyydettiinkin kuvailemaan kolumnissaan "täydellinen suuseksi".

Nainen vastaa kysymykseen toteamalla, että koska hän itse omaa vaginan, ja koska hän on työnsä puolesta antanut suuseksiä sadoille naisille, hän pystyy kertomaan varmuudella, ettei ole kahta naista, jotka nauttisivat suuseksistä täysin samalla tavalla.

– Ainoa yleinen neuvo/pyyntö, jonka pystyn antamaan, on tämä: tulkitse tilannetta. Kokeile kirjaimellisesti kaikkea, mitä osaat (pyyhkäise kielelläsi hitaasti/nopeasti, ime klitorista pehmeästi/kovempaa/vielä kovempaa, tee ympyröitä syljen kanssa, käytä sormiasi, näyki huulia ja niin edelleen), Akira ohjeistaa.

Tämän jälkeen tarvitaan enää pelisilmää.

– Kiinnitä huomiota siihen, mihin hän reagoi eniten, ja jatka sen tekemistä. 

Akira muistuttaa, että naiset arvostavat myös sitä, jos mies kysyy suoraan, mitä nainen haluaa.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Artikkeli on uusinta viime vuodelta.

Lähde: Men's Health

Lue myös:

    Uusimmat