Pori Jazzissa nautitaan länsirannikon auringosta - katso sääennuste tapahtumalle

Pori Jazzin suuret Kirjurinluodon ulkoilmakonsertit alkavat perinteisessä tapahtumassa torstaina. MTV3:n meteorologi Aleksi Jokela lupailee torstaiksi ja perjantaiksi aurinkoista säätä. Perjantaina alueella on kuitenkin pieni sadekuurojen riski.

– Torstaina aurinko paistaa koko päivän lähes kirkkaalta taivaalta Porin alueella. Runsaampi pilvisyys jää sisämaan puolelle. Lämpötilat ovat perjantainkin vielä kahdenkymmenen asteen tienoilla, Jokela kertoo.

Sääennuste kuulostaa Pori Jazzien tiedottaja Mikko Peltolan korviin oikein hyvältä.

– En tiedä konserttijärjestäjää, joka sanoisi sateen olevan tapahtumalle hyvä juttu, Peltola naurahtaa.

Pori Jazz alkoi jo viime lauantaina ja koko viikko on kaupungissa ollut poutaista. Tämä on miellyttänyt konserttia, joka kestää yhdeksän päivää ja kävijöitä on ollut runsaasti.

– Lähdemme pienimmistä ulkoilmakonserteista ja jazzklubeista liikkeelle. Torstaina alkavat suuret Kirjurinluodon ulkoilmakonsertit, jolloin säällä on merkitystä. Peltola kertoo

Poriin odotetaan jazzien aikana yhteensä noin 140 000 kävijää. Pelkästään tulevana viikonloppuna kaupungissa on kymmeniä tuhansia vieraita.

Loppuviikolla torstaista lähtien Kirjurinluodolla esiintyvät muun muassa Emeli Sandé, Estelle, D'Angelo, Aaron Neville, Paul Anka ja sunnuntaina Norah Jones.

Meteorologin mukaan loppuviikolla sää pysyttelee enimmäkseen poutaisena. Katso videosta sääennuste, niin tiedät lisää.

Katso Pori Jazzien sääennuste:

Lue myös:

    Uusimmat