Mainos

Politiikan korjaussarja pohtii Rolexanteri I:n pääministerikykyjä vakavana!

Juhannuksenviettoon valmistautuvat Politiikan korjaussarjan äijät kokoontuivat hallitusneuvottelujen varjossa pohtimaan, mihin pääministeri Rolexanteri I alias Alexander Stubb (kok.) on maata viemässä.

Onko vauhtia liikaa ja sujuuko yhteistyö SDP:n kanssa, jonka poliittisessa virkanimityskulttuurissa jäsenkirja ja porilaisuus korvaavat tohtorin paperit? Viikko Antti Rinteen (sd.)  avustajana pätevöittää miehen kuin miehen huoltovarmuuskeskuksen johtoon.

Korjaussarja seurasi kauhuissaan sivistysporvarien viime viikonlopun puoluekokouksen illanviettoja eikä muutama arkivapaakaan helpottanut järkytystä, jonka Lahden Sibeliustalolla valokuvauskiellon aikana otetut valokuvat herkissä toimittajissa aiheuttivat.

Kansanedustaja Tapani Mäkisen (kok.) puoluekokousreissu päättyi vähän kuin Kalle Tappisen Kohtalokas samba Simo Salmisella ryyditettynä: ensin meni tolkku, sitten meni salkku ja sitten meni mukavasti muuten vaan – Mäkisellä itsellään, mutta ei sosiaaliministeri Paula Risikolla (kok.).

Viikon näyttelijäsuorituksesta palkitaan opetusministeri Krista Kiuru (sd.).  Kiurun toteamus, että porilaisdemari Harri Peltoniemen nimitys koulutuksen arviointikeskuksen pomoksi ei ollut poliittinen, ylittää raadin mukaan Pinokkion saavutukset ja johtaa toisen porilaisdemarin eli Kiurun itsensä nenän kasvamiseen pituussuunnassa.

Kiitosta saa sen sijaan SDP:n hallitusneuvotteluvaatimus Kuutamonremontti… anteeksi Remontti Oy:n perustamiseksi, jolloin valtio pääsee rakentamaan erillisyhtiön kautta uusia homekouluja valtion rahoilla korjattavaksi.

Tämän ynnä paljon muuta sisältää tuorein  Korjaussarja, joka on lähes viikottain ilmestyvä politiikan satiirinen "ohjelma", jossa Timo Haapala ja Juha Ristamäki puivat ajankohtaisia aiheita. Vastuu on katsojalla.

Haapala on MTV Uutisten politiikan ja talouden päällikkö, Ristamäki Iltalehden uutispäällikkö. Politiikan korjaussarja on nähtävissä niin MTV:n kuin Iltalehdenkin verkkosivuilla.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja