Mainos

Poliisipariskunnan päälle ajanut sai yli kaksi vuotta vankeutta

Tuomitun mukaan päälleajo ei ollut tahallinen. Poliisipariskunta yritti pysäyttää kotitalonsa parkkipaikalla olleen epäilyttävän ajoneuvon, jolloin syytetty peruutti voimakkaasti päin poliiseja.

Poliisipariskunnan päälle ajanut nuorukainen on tuomittu yli kahdeksi vuodeksi vankeuteen Helsingin käräjäoikeudessa. Keski-ikäinen ylikonstaapeli ja vanhempi konstaapeli joutuivat miehen vohkiman henkilöauton ruhjomaksi kotipihallaan Helsingin Puotilassa marraskuussa.

23-vuotiaalle miehelle langetettu 2 vuoden ja 3 kuukauden vankeustuomio tuli muun muassa törkeästä pahoinpitelystä, virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Mies myönsi kuljettaneensa anastamaansa henkilöautoa tapahtumailtana, mutta hänen mukaansa päälleajo ei ollut tahallinen. Käräjäoikeus oli toista mieltä.

Tapahtumat saivat alkunsa, kun kerrostalon asukas kertoi autokatoksessa olleesta epäilyttävästä autosta pariskunnalle, Kaksikko huomasi, että kuljettaja aikoi poistua paikalta. He juoksivat katokseen ja yrittivät estää kuskia lähtemästä. Tämä kuitenkin peruutti voimakkaasti, jolloin auto ruhjoi heitä.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.