Poliisin tieto suklaapatukkavarkaan välinpitämättömyydestä jalkapalloon paljasti rikoksen

7:21
MTV näytti muutama vuosi sitten, miten näpistelijälle käy kiinni jäädessään. Helsinkiläiskauppias jakaa myös muutaman muiston mieleenjääneistä rikollisten käräyttämisistä.

Hollolassa Tarmontiellä sattui eilen välikohtaus, jossa poliisin vanhan tutun välinpitämättömyys potkupalloon kavalsi tämän syyllistyneen rikokseen.

Mies oli otettu kiinni, kun hän oli yrittänyt näpistää kolmen euron edestä suklaapatukoita kätkemällä patukat taskuunsa. 40-vuotiaan miehen tilillä oli 20 aikaisempaa käryä näpistyksestä vuoden sisällä.

Suklaapatukoiden lisäksi miehen hallusta löytyi myös kymmenittäin jalkapalloseura FC-Kuusysille kuuluvaa rekvisiittaa. Poliisi alkoi epäillä asiaan liittyvän jotain laitonta.

– Koska tiedossa oli, että mies ei ole Kuusysin kannattajia tai edes jalkapallon ystävä, oli syytä epäillä, että tuotteet on anastettu jostain, poliisi kertoo tiedotteessaan.

Asiaa selvitellessä paljastuikin, että mies oli anastanut tuotteet joitain päiviä aiemmin. Hän oli poliisin mukaan murtautunut yöllä Kisapuistossa sijaitsevaan kioskiin, josta rekvisiitta sitten päätyi hänen haltuunsa luvatta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja