Poliisi teki ratsian Stallonen hotellihuoneeseen

Daily Telegraph -lehden mukaan Australian poliisi on tehnyt ratsian muskelimies-näyttelijä Sylvester Stallonen hotellihuoneeseen ja yksityislentokoneeseen. Ratsia seuraa maan tullivirkailijoiden perjantaina tekemää löytöä, jossa Stallonen seurueen hallusta paljastui kehonrakennukseen tarkoitettuja kiellettyjä dopingaineita.

Lehden mukaan silminnäkijät ovat kertoneet Stallonen seurassa olleiden henkilöiden viskoneen tavaroita ulos ikkunoista poliisin rynniessä "italialaisen orin" hotellihuoneeseen. Stallone on asunut Sydneyssä viiden tähden Park Hyatt -luksushotellissa promotoidessaan järjestyksessään kuudetta Rocky-elokuvaa. Hotellihuoneen jälkeen viranomaiset tekivät täsmäiskun Stallonen yksityiskoneeseen.

Daily Telegraphin mukaan ratsioissa mukana ollut poliisi kertoo etsintöjen jatkuvan ja viranomaisten olevan tietoisia Syltyn matkasuunnitelmista.

Australian tulliviranomaiset eivät ole kieltäneet tai varmistaneet lehden raporttia. Myöskään Park Hyatt -hotellin tai Stallonen edustajat eivät ole suostuneet kommentoimaan tapahtumia.

Kohu sai alkunsa, kun Stallonelta löydettiin perjantaina lentokentän tullitarkastuksessa aineita, joiden epäillään olevan muun muassa Australiassa kiellettyjä kasvuhormoneja.

Stallone on itse kuitannut kohun toteamalla, että kyseessä on väärinkäsitys ja kehumalla tullivirkailijoiden tekemää työtä. Kun toimittajat kysyivät näyttelijältä, mitä hänellä on matkalaukussaan, Stallone vitsaili: "Jättiläisapina, tai vaimoni".

(MTV3-AFP)

Lue myös:

    Uusimmat