Mainos

Poliisi taltutti vesurimiehen ampumalla Mäntyharjulla

Nuori mies tuli poliiseja kohti vesuri kädessään eikä suostunut luopumaan siitä poliisin käskyistä huolimatta. Miestä jouduttiin lopulta ampumaan reiteen.

Poliisi on ampunut vesurilla uhannutta miestä jalkaan viime yönä Mäntyharjulla Etelä-Savossa. Haavoittunut 21-vuotias mäntyharjulainen mies on sairaalahoidossa, eikä hänellä ole hengenvaaraa.

Mikkelin poliisi hälytettiin Mäntyharjun Varpasen alueelle eilisiltana ennen kello yhtätoista rauhoittelemaan aggressiivisesti käyttäytynyttä päihtynyttä miestä. Partion saapuessa omakotitalon pihaan mies lähti tulemaan poliiseja kohti vesuri kädessä. Poliisi käski miehen luopua vesurista, mutta käskytys ei tehonnut. Poliisi ampui lopulta miestä reiteen, kun tämä ei toisesta käskytyksestä huolimatta luopunut vesurista vaan hyökkäsi päin.

Miehelle annettiin paikan päällä ensiapua, minkä jälkeen hänet kuljetettiin sairaalaan.

Itä-Suomen lääninpoliisijohto on määrännyt Joensuun poliisin tutkimaan tapauksen. Tässä vaiheessa poliisin ei epäillä menetelleen kiinniottotilanteessa millään tavoin väärin tai virheellisesti. Tutkinnan yhteydessä selvitetään myös poliisin aseenkäyttö, kuten tämäntyyppisissä tapauksissa aina tehdään.

(MTV3-STT)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.