Poliisi kaipaa yleisövihjeitä Nokialla epäillystä tuhopolttosarjasta

Miksi joku haluaa levittää tuhoa tulella? Tuhopolttajia tutkinut ylilääkäri vastaa 6:21
Katso myös video: Miksi joku haluaa levittää tuhoa tulella? Tuhopolttajia tutkinut ylilääkäri vastaa.

Poliisi pyytää yleisön vihjeitä ja tietoja Pirkanmaan Nokian tulipalosarjasta, jota epäillään tahallaan sytytetyksi. Palot tapahtuivat yöaikaan keskiviikkona 3. kesäkuuta sekä lauantaina 13. kesäkuuta.

Ennen puoltayötä 3. kesäkuuta sytytettiin Kullaanvuoressa entinen autokorjaamo sekä sen ulkorakennus. Ulkorakennus tuhoutui. Samaan aikaan oli sytytetty noin 700 metrin päässä Lauttalan vanha koulu, joka kärsi isot vahingot.

Runsasta viikkoa myöhemmin paloi Souranderintiellä aamuviiden aikoihin tallin seinää useasta kohdasta, postilaatikkorivistö Haavistontiellä sekä Kullaanvuoressa entinen autokorjaamo, jossa oli ollut palo jo kuukauden alussa. Nyt korjaamo paloi kokonaan.

Saman lauantain iltana noin kello 20 oli nähty kahden nuoren miehen rikkovan Lauttalanmutkassa työväenopiston ikkunan ja menevän sisään. Kaksikko oli poistunut skootterilla. Toisella heistä oli päällään hihaton paita ja toisella punainen huppari.

Poliisin tiedossa ei ole, liittyykö murtautuminen tulipaloihin.

Poliisi pyytää tapauksista vihjeitä ja tietoja numeroon 0295 445 888 (8–16), 0800 90022 (vihjepuhelin) tai sähköpostilla vihjeet.pirkanmaa@poliisi.fi.

Lue myös:

    Uusimmat