Mainos

Poliisi: Helvetin enkelit on laajentunut Suomessa

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo Helvetin enkelien eli Hells Angels MC Finland -kerhon laajentuneen Suomessa ensimmäistä kertaa vuosikymmeneen.

Bad Machine 81 Finland 1% -nimiseen ryhmään on kohdistettu hiljattain laaja poliisioperaatio, jonka yhteydessä tietoa kerhon laajentumisesta on saatu.

Poliisin mukaan uuteen kerhoon kohdistettu esitutkinta käynnistyi lokakuussa 2011. Ryhmän kerhotiloihin Vantaan Viinikkalassa tehtiin tuolloin kotietsintä epäillyn tapon yrityksen johdosta. Tapauksessa oli kyse ryhmän omaan jäseneen kohdistuneesta väkivallanteosta.

Kotietsinnässä kerhotiloisa löydettiin suuri määrä huumausainetta, aseita ja varastettua tavaraa. Lisäksi kerhotiloisa löytyi myös viitteitä laittomasta alkoholin myynnisä.

Kerhotiloihin tehtiin joulukuun alussa myös toinen kotietsintä. Poliisi löysi kerhotiloihin teljetyn miehen, joka on kerhon entinen jäsen. Epäilyjen mukaan taustalla oli jäsenten erimielisyydet entisen jäsenen kanssa.

Kerhon toimia on tutkinut järjestäytyneen rikollisuuden torjuntaan erikoistunut tutkintaryhmä. Tällä hetkellä kokonaisuudessa on vangittuna seitsemän henkilöä. Juttu on siirtynyt Itä-Uudenmaan syyttäjänvirastoon syyteharkintaan.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.