Mainos

Poliisi epäilee: Hyvinkään yliajosta epäilty härnäsi muita autoilijoita

Hyvinkäällä viime viikonloppuna kuolemaan johtaneen nuoren naisen yliajosta epäilty mies oli mitä ilmeisimmin alkoholin vaikutuksen alaisena. Hyvinkään poliisin mukaan vielä kesken olevan esitutkinnan perusteella toista mieshenkilöä epäillään nyt myös rattijuopumuksesta.

Lisäksi poliisi epäilee, että Volvon kuljettaja olisi ajanut Hyvinkään keskustassa kovalla nopeudella sekä mahdollisesti "härnännyt" muita autoilijoita.

Poliisi tutkii yliajoa törkeänä liikenneturvallisuuden vaarantamisena sekä törkeänä kuolemantuottamuksena. Poliisi kertoo, että esitutkinnassa tullaan tekemään vielä lisää kuulusteluja sekä teknistä tutkintaa.

Poliisi selvittää muun muassa edelleen ajoneuvon liikkeitä Hyvinkäällä perjantai-iltana ja lauantain vastaisena yönä 27.-28.6.2008.

Poliisi toivoo edelleen yhteydenottoja henkilöiltä, jotka ovat nähneet perjantaina illalla sekä lauantain vastaisen yön aikana punaisen Volvo- henkilöauton Hyvinkään keskustassa ja ympäristössä. Volvon malli on 4D Sedan 850 R ja se on vuoden 1996 mallia. Volvossa on takaspoileri.

Yliajon törmäyksen takia muun muassa auton tuulilasi ja vasen etukulma vaurioituivat.

Mahdolliset havainnot voi ilmoittaa Hyvinkään palvelupisteeseen virka-aikana, puh. 071-8735179.

Vuonna 1991 syntynyt nainen kuoli Hyvinkäällä yliajossa viime viikonloppuna. Yliajaja pakeni turmapaikalta. Poliisi otti kiinni asiaan liittyen kaksi henkilöä viikonloppuna, myös auto löytyi nopeasti yliajon jälkeen.

(MTV3)

Lue myös:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.