Mainos

Pokeritähti katuu rooliaan kadonneessa nettiyhtiössä

Mats Rahmn (kuvassa)

Verkostomarkkinoinnin keinoin levinneen ja sittemmin kadonneen T6 Pokerin menestystä vauhdittivat mainoskasvoiksi lupautuneet ammattilaispelaajat. Heidän joukossaan olivat muun muassa ruotsalaiset Mats Rahmn ja Anders Hendrikson. He kuulivat T6 Pokerista tutun kautta syksyllä 2007.

- Tämä henkilö oli sijoittajana T6 Pokerissa ja oli ollut mukana myös sen edeltäjässä Alston Pricessa. Hän tutustutti minut firman omistajaan, jonka kanssa neuvottelimme, voisimmeko tehdä jotain yhdessä, Rahmn kertoo MTV3:n 45 minuuttia -ohjelman haastattelussa.

Suunnitelmista vakuuttunut Rahmn allekirjoitti nettipokeriyhtiön kanssa sponsorisopimuksen loka-marraskuussa 2007, mutta alkoi pian epäillä sitoumustaan.

- Internetissä kirjoiteltiin paljon negatiivista yhtiöstä ja silloin tietenkin tulimme epävarmoiksi. Kuitenkin meille oli annettu sellainen kuva, että kyse on vakavasta liiketoiminnasta. Olin myös sopimuksessani sitoutunut tietyksi määräajaksi markkinoimaan T6 Pokeria.

Varsinainen pokerisivusto avattiin yleisölle tammikuussa 2008. Rahmn kiersi muiden tiimin pelaajien kanssa kansainvälisissä turnauksissa. Hän kertoo käyttäneensä merkittävän määrän työtunteja pelatessaan sivustolla.

"Omistaja oli hyvä puhumaan"

T6 Pokerin tuottojen maksu ja pokerisivuston toiminta hyytyivät viime syksynä. Sekä sijoittajien että peleissä voittaneiden rahat ovat kateissa. Yrityksen omistajaksi väitettyä tanskalaista Torben Hübertzia on nykyään mahdoton tavoittaa.

- Tavatessamme hän vaikutti äärimmäisen mukavalta ja oli hyvä puhumaan. Tunnen kyllä itseni hieman huijatuksi, Rahmn hymähtää.

Pokeriammattilainen korostaa, että myös hänellä on saamisia yrityksestä. Tienattuja pokerivoittoja on jäänyt kadonneen T6 Pokerin kassaan. Vaivautunut Rahmn katuu nyt syvästi sitä, että lähti markkinoimaan T6 Pokeria ja haluaa kertoa omasta osuudestaan avoimesti.

- On traagista, jos ihmiset ovat sijoittaneet ja menettäneet rahojaan sen takia, että minä annoin nimeni käyttöön.

Rahmnin ohella T6 Pokerin tiimissä pelasi muun muassa tunnettu australilainen pokeritähti Tony G. Myös hän kertoi syksyllä nettiblogissaan lopettavansa yhteistyön pokerifirman kanssa.

"Tunsin, että T6-pokerilla oli tilaisuus auttaa nettipokeria kehittymään, mutta lopulta se osoittautui joksikin, jossa en voinut olla mukana", Tony G kirjoitti.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.