Poistitko Tinderin heti suhteen alussa vai jatkoitko swaippailua salaa? Raati paljastaa: "Menneisyydestä olen oppinut..."

Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua 0:53
Etsitkö sinkkuna seuraa netistä? Tähän listaan voit taatusti samaistua...

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Miehelläni oli suhteemme alkuvaiheessa puhelimessaan noin 3–5 kuukauden ajan Tinder. Kun asiasta silloin mainitsin, hän sanoi, että swaippailee kavereiden puolesta. Nyt, 1,5 vuoden jälkeen, hän myönsikin, ettei 'muista', miksi se Tinder hänellä oikeasti oli.

Tämä häiritsee vieläkin minua. Miten nopeasti suhteen aloitettuasi poistit deittisovelluksen? Swaippailisitko orastavan suhteen alussa? Miksi?" kysyy nimimerkki Epävarma.

Näin raati vastasi

"Poistin sovelluksen saman tien, kun päätettiin, että ollaan kimpassa."
– Nainen, 19, avoliitto

"Heti lähti sovellus, kun löytyi kiinnostava. Varalla näitä pidetään ja vilkuillaan muita, jos ei aidosti olla kiinnostuneita deittikaverista."
– Nainen, 43, parisuhteessa

"Miehesi halusi tarkistaa, seurata tarjontaa. Oli jo valintansa tehnyt, mutta jos löytyisi kuitenkin jotakin parempaa..."
– Mies, 39, avoliitossa

"Ei ole miehesi ollut vielä varma suhteesi vaan katsonut tarjontaa. Ihan turhaa selittelyä tuollainen 'kaverin puolesta'".
– Mies, 41, sinkku

"En swaippaisi. Saattoi olla, ettei mies alkuun uskonut suhteen kestävän ja halusi laittaa pari varmistusta takataskuun."
– Nainen, 21, sinkku

"Itse tein niin, että 'swaippasin' hitaasti, maksimissaan pari kertaa per päivä, kunnes tuli match. Sitten lopetin swaippailun. Jos ei syntynyt parisuhdetta, jatkoin. Jos onnisti, poistin sovelluksen toisten treffien jälkeen."
– Mies, 36, parisuhteessa

Katso myös: Entä, jos deittisovelluksissa käytävä viestittely tapahtuisikin kadulla kasvotusten? Juttu jatkuu videon jälkeen.

"Tuommoisen sovelluksen voisi poistaa ja myös siellä touhuamisen. Arvostusta ja kunnioitusta kumppaniaan kohtaan, jonka kanssa sillä hetkellä on."
– Mies, 56, sinkku

"Kuukausi meni ennen kuin poistin sovelluksen, mutta deittailumme aikana en käyttänyt sitä ollenkaan, koska halusin keskittyä pelkästään yhteen tyyppiin."
– Nainen, 26, sinkku

"Poistin heti, kun tiesin, että tämä on se, jonka kanssa haluan aloittaa parisuhteen. Eli heti, kun sovittiin seurustelusta."
– Nainen, 23, avoliitossa

"Swaippailisin, jos olisin vähänkään epävarma."
– Nainen, 46, sinkku

"Tavattiin Tinderissä. Ekojen treffien jälkeen en enää käyttänyt kyseistä sovellusta, koska halusin tutustua vain tähän mieheen ja katsoa, mihin juttu johtaa. Kaksi viikkoa tästä aloimme seurustella ja poistin Tinderin. Niin teki hänkin. Ei Tinderiä suhteessa."
– Nainen, 39, parisuhteessa

"Hyvin nopeasti poistin, kun alkoi tapailumme. Mies taas oli Tinderissä vielä, vaikka sovimme seurustelusta; perusteli epämääräisesti, että 'juttelee yhden kivan ihmisen kanssa', kun tulevat juttuun. Eipä se suhde kauan kestänytkään."
– Nainen, 28, sinkku

"Olin ollut kolme vuotta sinkku ennen kun tapasin nykyisen mieheni. Alle kuukausi tapailemisen alettua poistin Tinderin. Tiesin, että haluan keskittää huomioni häneen, vaikka homma ei toimisi. Menneisyydestä olen oppinut, että yks kerrallaan!"
– Nainen, 27, parisuhteessa

"En swaippaillut vaan poistin, kun huomasin kiinnostuneeni tulevasta seurustelukumppanista. Keskityn vain yhteen kiinnostuksenkohteeseen kerrallaan."
– Nainen, 34, naimisissa

Katso myös: Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai! Juttu jatkuu videon jälkeen.

Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai 5:49

"Sovellus poistetaan heti, kun suhde muuttuu vakavammaksi. Eli tämä tarkoittaa sitä, että hengailusta siirrytään olemaan vain yhden kanssa."
– Nainen, 35, parisuhteessa

"Tapasin exän noin kolme vuotta sitten Tinderissä ja poistin sovelluksen noin viikon jälkeen ensitapaamisestamme. Halusin keskittyä vain häneen. Suhde kesti juuri tämän kolme vuotta, vaikka nyt olemme jo eronneet."
– Nainen, 33, sinkku

"Kun aloin olla tosissani mieheni kanssa, eli ekojen treffien jälkeen, lakkasin välittömästi swaippailemasta. Toisien treffien jälkeen oli selvää, että tästä syntyy seurustelusuhde, minkä jälkeen poistin sovelluksen kokonaan."
– Nainen, 36, naimisissa

"En swaippailisi koska se häiritsisi uuteen suhteeseen kiinnittymistä, olisin 'jalka oven välissä' edelleen."
– Nainen, 42 avoliitossa

"En ainakaan swaippailisi, ja kun suhde alkaa olla varma, poistaisin Tinderin."
– Mies, 22, kihloissa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä – miten vastaisit ?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat