Suomalaiset paljastivat surkeimmat suuseksikokemuksensa: "Nuoleskeli vähän sieltä päin"

Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko"69"koskaan toimia? 2:51
Millaista on hyvä suuseksi, ja voiko "69" koskaan toimia? Kaikki eivät suuseksistä pidä, miksi? Seksuaaliterapeutti vastaa

Juttusarjassa lukijaraati vastaa kysymyksiin seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään liittyen!

"Onko olemassa huonoja suihinottajia? Mitä toinen tekee väärin, tai jättää tekemättä, jos on huono suuseksissä? Millainen oli kiusallisin/huonoin suuseksikokemuksesi?" kysyy nimimerkitön.

Näin raati vastasi

"Jos toiminnasta näkee, että suuseksiä annetaan vastentahtoisesti tai velvollisuudentunnosta, se on huonoa. Kaikissa muissa tapauksissa on mahdollisuus kehittyä."
– Nainen, 42, sinkku

"Exäni rehvasteli alkuun, 'kyllä hän saa naisen tyydytettyä ja siihen ei mene kuin viisi minuuttia'. No, tuumasta toimeen. Hän ei todellakaan osannut minua hoidella, eikä ottanut vastaan mitään neuvoja. Eli kuunnelkaa, mistä kumppani pitää! Ja kysykää."
– Nainen, 25, avoliitossa

"On. Innoton, pornon tapainen nuoleskelu ei vaan herätä haluja. Mies ensin tivasi, että olen käynyt suihkussa. Sitten nuoleskeli innottomasti vähän sieltä päin, eikä ottanut pieniäkään ohjeita kuuleviin korviinsa. Miehen inhon hommaa kohtaan aisti kyllä!"
– Nainen, 34, sinkku

Katso myös: Ei vain suriseva sauva! Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut, jotka maksavat jopa satoja euroja. Juttu jatkuu videon jälkeen.

Tällaisia ovat nykyaikaiset seksilelut 9:03

"Kun vihdoin häpeältäni koin voivani antaa ex-miehen nuolla, niin se tuntui ihan alapääpesulta: niin hän kaikkialta kävi kielellään läpi... Kerroin sitten, että minulle riittää ihan vain klitoriksen huomiointi, siinä vulvani herkin kohta."
– Nainen, 34, sinkku

"Kommunikaatio on avain! Jos suuseksi on huonoa, se on alussa myös vastaanottavan osapuolen vika. Suuseksin antajalle on kerrottava, mitä halutaan/toivotaan, jos heti alusta asti ei toiveet täyty."
– Nainen, 22, parisuhteessa

"Ihmiset on tässä(kin) suhteessa kovin erilaisia. Kaiken avain on kommunikaatio. Toinen saattaa esim. tehdä sillä tavalla, mikä on jostain aiemmasta seksikumppanista ollut aivan fantastista, mutta ei toimikaan seuraavan kanssa. Ei voi tietää, jos ei kerrota."
– Nainen, 53, ikisinkku

"Käyttää liikaa hampaita, ei ime kunnolla, vaan jättää suun turhan levälleen, tai ei nuole, vaan pelkästään imee. Kyllä sen tuntee, jos toinen ei suuseksistä tykkää; jää reisien ja alapään hyväily ja suutelu pois, ne ovat tärkeitä seksissä."
– Mies, 20, juuri eronnut

"Suun ja käden sopiva suhde puuttui, molemmat tärkeitä."
– Keski-ikäinen mies, parisuhteessa

"Huonoa on olemassa, ihan siksikin, että kaikki eivät tykkää samanlaisesta toiminnasta. Keskustelua, rakkaat ihmiset. Toisen kanssa oppii tekemään, kun kuuntelee, mitä toinen haluaa. Yhden yön 'huilunsoitoissakin' voi asiasta keskustella."
– Mies, 32, parisuhteessa

Katso myuös: "Koen seksiin liittyvissä asioissa häpeää – mikä avuksi?" Juttu jatkuu videon jälkeen.

"Huonoa todellakin on olemassa. Ex, jolla ei imua, ei mitään. Lisäksi raapi hampaillaan peniksen vartta, eikä siihen auttanut sanominenkaan. Yleensä vastaus suuseksiehdotukseen olikin 'ei tartte'. Onneksi matkan varrelle on osunut niitä hyviäkin. Niitä muistellessa."
– Mies, 50, eronnut

"Mitä rennompi ja estottomampi, sitä parempi. Kaikkia jännittää ekalla kerralla eikä se haittaa, mutta jos on pidemmän päälle tosi varautunut ja varovainen, se on hieman kiusallista."
– Mies, 22, parisuhteessa

"Totta kai on hyviä ja huonoja. Huonoina kokemuksina liian kova tai aivan liian vähäinen imu, hampaat raapivat tai tahti on täysin väärä. Hyvä suuseksi on henkilökohtaista ja tehdään vastaanottavan puolen ehdoilla ja mieltymysten mukaan, oli se sitten mies tai nainen."
– Mies, 35, naimisissa

"Ei varsinaisesti huonoja ole tullut vastaan. Isoin tekijä mielestäni on se, että toisesta on huomattavissa halu tuottaa nautintoa toiselle näin. Se saa kiihottumaan vielä lisää tilanteesta."
– Mies, 26, sinkku

"On. Jos ottaa vain suuhun ja liikuttelee ees taas, ilman mitään kielen liikettä, imua tai muuta suutuntumaa, se on aika blaah. Myös liian kuiva suu ja hampaat ovat ehdoton ei."
– Mies, 29, parisuhteessa

"Totta kai on huonoja. Toki on myös erilaisia peniksiä, ja se, mikä yhdelle tuntuu hyvälle, ei välttämättä toimi toiselle. Itse en tykkää tasatahtisesta vauhdista, missä pelkät huulet ovat juuri ja juuri kosketuksissa penikseen. Ei vaan tunnu miltään. Tylsää."
– Mies, 42, parisuhteessa

"Ei ole muita ongelmia kuin jos kaluaa hampailla. Suihinotto itselle on ainakin paljolti sitä, kun toinen katsoo minua samalla, kun ottaa suihin. Se, miten sitä 'heppiä', imee, on sivuseikka."
– Mies, 42, sinkku

"On olemassa huonoja suihinottajia. Niihin kuuluvat henkilöt, jotka eivät tuota imua ollenkaan. Imun tuottava alipaine on tärkein asia suihinottamisessa."
– Mies, 36, parisuhteessa

Alla näet kaksi seuraavaa kysymystä – miten vastaisit ?

Entä miten vastaisit tähän?

Mitä itse haluaisit kysyä? Lähetä oma kysymyksesi tässä:

Lue myös:

    Uusimmat