Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan tunteja deittikumppanin kotia – nyt ikuisen porttikiellon Tinderiin saanut siivouskuningatar paljastaa, miten kävi rakkaudessa!

Siivouskuningatar Auri, 27, nousi otsikoihin siivottuaan Tinder-deitin kotia tuntikausia – tällaisen käsittelyn toimittajan koti sai 5:49
Auri vieraili syyskuussa toimittajan kotona siivoamassa. Silloin Auri ei vielä ollut varma riittäisikö aika deittailulle.

Auri Kananen siivosi Tinder-deittinsä kotia 12 tunnin ajan ja ponnisti kirjaimellisesti maailman maineeseen. Tempauksesta jäi käteen jotain muutakin arvokasta kuin pelkkä maine ja menestys.

Auri Kananen, 27, on ollut monen suomalaisen kahvipöydän keskustelunaihe jo kuukausien ajan. Otsikoihin nainen nousi siivottuaan Tinderissä tapaamansa miehen kotia kellon ympäri.

– Ilmeni, että oli hänen syntymäpäivänsä, Auri muistelee ikimuistoisia treffejä ja siivouksen syytä.

Siivousalalla työkseen puuhaileva Auri keksi heti, että voisi syntymäpäivälahjaksi tarjota siivouspalveluitaan. Deitti oli luultavasti luullut, että Auri olisi tullut vähän pintoja pyyhkimään, mutta lopulta hän oli viihtynyt taloa siivotessa koko päivän.

Auri julkaisi videon tempauksestaan sosiaaliseen mediaan, jonne hän oli hiukan aiemmin kesällä alkanut jakaa siivousaiheisia videoita.

– Se oli myös ensimmäinen videoni, joka meni viraaliksi, Auri kertoo vaihtaessaan kuulumisia MTV Uutisten kanssa.

Tästä kaikki alkoi. Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tempaus vei Aurin lähes jokaiseen kotimaisen median otsikoihin ja lopulta jopa kansainvälisen median tietoisuuteen.

Siivoaminen vapaa-ajalla

Edellisellä kerralla, kun MTV Uutiset tapasi Aurin, oli hänellä TikTokissa  380 000 seuraajaa, mutta tällä viikolla seuraajamäärä ylitti jo kolmen miljoonan rajan!

Kiirettä onkin pitänyt. Auri on edelleen töissä palveluesimiehenä äitinsä ja tämän yhtiökumppanin Pirkanmaan Duo -siivouspalveluissa. Arjessa hän hoitaa asiakkuuksia, myyntiä ja rekrytointeja. Siivoamaan työssä harvemmin ehtii, joten sen takia Auri tykkää siivota vapaa-ajallaan.

– Teen kaikkea vähän lomittain. Kyllä tuo some aika paljon aikaa vie, hän kertoo.

Sitä ei välttämättä tajua, miten työlästä videoiden ja päivitysten teko on. Lyhyen TikTok-videon teko voi viedä helposti kokonaisen päivän. Vapaa-aika onkin ollut kieltämättä kortilla.

– Siivoukset ovat minulle lomaa, ne ovat vähiten sitä, mikä tuntuu työltä, Auri kuitenkin kertoo.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Ikuinen porttikielto Tinderiin

Voisi kuvitella, ettei treffailuille tai Tinderille liikenisi ylimääräistä aikaa.

– Itse asiassa tein syksyllä uuden Tinder-profiilin, Auri paljastaa.

Tarkoitusperät tosin olivat deittailupalvelun vastaiset. Treffailtavien sijaan Auri etsi palvelusta siivottavia koteja: mitä likaisempi, sen parempi. Hän tekee siivousurakoita ilmaiseksi.

– Ehdin saada kaksi kohdetta, mutta sain myös bännit Tinderiin. En pääse sinne enää ikinä takaisin, Auri kertoo.

Hän ei saa siis enää koskaan tehdä uutta seuranhakuprofiilia Tinderiin.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä

– Kerran kun saat bännit Tinderiin, niin et enää koskaan saa luoda sinne profiilia. Eli ei enää Tinderistä treffejä, hän toteaa.

Aurilta iloinen paljastus

Tinder-bännit eivät tosin Auria pahemmin haittaa.

– Olen kyllä aika viety nainen, Auri iloitsee puhelimessa ja paljastaa olevansa parisuhteessa:

– Älä kysy, miten olen tämän tehnyt, mutta alkaa olla jo aika vakavaa tämän alkuperäisen Tinder-tyypin kanssa, jonka kodin kävin siivoamassa, Auri paljastaa.

Kyse on siis siitä samasta miehestä, jonka kodin Auri kävi siivoamassa putipuhtaaksi viime kesänä. Se sama, josta Aurin julkisuuteen tempaisema mediamylly käynnistyi.

– Kaikki on tapahtunut tässä vähän samaan aikaan, hän toteaa viitaten menestykseen, median mielenkiintoon, uusiin kansainvälisiin yhteistyötarjouksiin ja tuoreeseen parisuhteeseen.

Parisuhde tuo kaivattua vastapainoa kaikelle muulle. Poikaystävä osti Aurille joululahjaksi loman muutaman viikonlopun päähän, jotta Auri saa pienen irtioton arjesta ja siivoamisesta.

– Kenen suhde oikeasti alkaa tällä tavalla? Auri myhäilee onnellisena. 

Lue myös:

    Uusimmat