Poika iski äitiään veitsellä yli 25 kertaa Venäjällä – ei pystynyt antamaan anteeksi syntymäpäiväjuhlista myöhästymistä

29-vuotias on tunnustanut surmanneensa äitinsä sunnuntaina Venäjän Raivolassa.

Varhain sunnuntaina Viipurin piirissä sijaitsevassa Raivolan taajamassa naapuri oli soittanut hätäkeskukseen ja kertonut, että yhden asunnon sisäänkäynnin vieressä makaa verinen nainen.

Sillä aikaa, kun viranomaiset lähtivät tarkastamaan tilanteen, 29-vuotias mies oli itse kävellyt paikalliselle poliisilaitokselle ja tunnustanut juuri surmanneensa äitinsä.

Mies kertoi iskeneensä äitiään veitsellä lukuisia kertoja. Syyksi hän mainitsi sen, että äiti tuli myöhässä hänen syntymäpäivilleen. Äiti ilmestyi kylään vasta 4. tammikuuta, kun pojan synttärit olivat olleet 3. tammikuuta. Pojan mukaan kuolema oli naisen oma vika, koska tämä ei välittänyt tulla ajoissa lapsensa syntymäpäiväjuhliin. Lisäksi äiti halusi pojan mukaan tappaa hänet, kun hän oli lapsi.

Viranomaiset löysivät 53-vuotiaan äidin ruumiista yli 25 veitseniskun aiheuttamaa pistohaavaa.

Tappajaksi tunnustautunut poika vietiin ensin sairaalaan ja sen jälkeen pidätettiin. Hän on kirjoilla psykiatrisella osastolla, mutta hänen mielenterveysongelmiensa laadusta ei toistaiseksi ole tarkkaa tietoa.

Lähteet: Fontanka.ru ja 47news

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja