Mainos

Pohjois-Karjalassa kaksi puukotusta "superkuutamoyönä"

Pohjois-Karjalan alueella on tapahtunut kaksi puukotusta yön aikana. Poliisin sanojen mukaan "superkuutamoyönä" kahdessa eri yksityisasunnossa tapahtui puukotus.

Nurmeksen keskustassa puukotettiin yksityisasunnossa miestä rintaan. Pohjois-Karjalan hätäkeskus sai ilmoituksen puukotuksesta illalla ennen yhdeksää.

Asunnossa oli viiden hengen seurue, johon kuului neljä miestä ja yksi nainen. Kaikki olivat päihteiden vaikutuksen alaisena. Henkilöt ovat kotoisin Nurmeksesta ja noin 20-vuotiaita.

Asunnossa 24-vuotias mies oli lyönyt 26-vuotiasta miestä veitsellä rintaan. Poliisilla ei ole vielä varmuutta siitä, millaisella teräaseella puukotus tehtiin. Poliisi takavarikoi asunnolta useita teräaseita.

Teon motiivi on vielä epäselvä. Tekijällä on aiempaa rikostaustaa muun muassa omaisuusrikoksista ja huumerikoksista. Hänet otettiin kiinni tapahtumapaikalta tapon yrityksestä epäiltynä.

Puukotuksen uhri on sairaalassa, eikä hänellä ole välitöntä hengenvaaraa.

Toinen puukotus tapahtui Polvijärvellä puoli kolmen aikaan aamuyöstä. Siellä 52-vuotias polvijärveläinen mies löi veitsellä 34-vuotiasta joensuulaista miestä useita kertoja ylävartaloon riidan päätteeksi. Asunnossa ei ollut tapahtuma-aikaan muita henkilöitä. Sekä tekijä että uhri olivat päihtyneitä.

Uhrille tuli puukotuksen seurauksena useita pistohaavoja kylkeen ja vatsaan. Hänet vietiin hoitoon sairaalaan. Hänen vammoistaan ei ole vielä tarkempaa tietoa, mutta uhri oli kuitenkin tajuissaan, kun häntä ryhdyttiin viemään sairaalaan.

52-vuotias mies otettiin kiinni rikoksesta epäiltynä tapon yritykseen.

Poliisi takavarikoi useita veitsiä tapahtuma-asunnosta. Riidan syystä ei ole tässä vaiheessa varmuutta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.