Mainos

Pistävästä virtsanhajusta kärsivä Sissi testasi Purina ONE Urinary Care -täysravintoa – lue hämmästyttävät tulokset

Yksi onnekkaista Purina ONE -testiryhmään valituista oli 13-vuotias nirsoilija Sissi, jonka virtsan tuoksu oli erittäin voimakas. Näkyikö kissan kunnossa tai mielialassa muutoksia kolmen viikon ruokakuurin aikana? Lue Sissi-kissan arviot!

Kolmen viikon Purina ONE -testiryhmään valittiin muun muassa 13-vuotias nirso seniori Sissi, jonka virtsa haisi voimakkaalle. Sissi testasi kolmen viikon ajan Purina ONE Urinary Carea, joka auttaa pitämään virtsatiet kunnossa edistäen niiden hyvinvointia.

Näkyikö kissan ruokahalussa, kunnossa tai mielialassa muutoksia kolmen viikon ruokakuurin aikana? Lue testiryhmäläisen viikkoarviot!

Sissi-kissan viikko 1

Sissi-kissa testasi kolme viikkoa Purina ONE Urinary Carea. Ensimmäisellä testiviikolla kissa oli virkeämpi, leikkisämpi sekä kiinnostuneempi ruuasta.

"Ruoka maistuu kissalleni oikein hyvin. Syö innolla eikä nirsoile yhtään. Kissani on piristynyt siitä, mitä aiemmin oli."

Sissi-kissan viikko 2

Toisella testiviikolla Sissi-kissan vatsa toimi paremmin, jätösten määrä oli pienempi ja ulosteet olivat kiinteämpiä. Myöskin virtsan hajussa oli tapahtunut muutoksia.

"Ruoka maistuu edelleen todella hyvin ja kissani syö mielellään ruokaa. Kissani on virkeämpi ja sen turkki on paljon paremmassa kunnossa kuin ennen, sekä virtsan haju ei ole ollenkaan niin pistävä kuin ennen."

Sissi-kissan viikko 3

Kolmannella, viimeisellä testiviikolla Sissi-kissan turkki oli kiiltävämpi, iho hilseili vähemmän ja silmät olivat kirkkaammat.

"Kissani syö edelleen Purina ONEa todella mielellään. Sissi on myös paljon pirteämpi ja leikkisämpi, kuin ennen testiä."

Tapahtuiko kissassa näkyviä muutoksia kolmen viikon testin aikana?

"Kissani turkki on paljon kiiltävämpi eikä hilseile enää ollenkaan. Myös kissan mieliala on kohonnut huomattavasti ja se jaksaa leikkiä, mitä se ei ole pitkään aikaan tehnyt. Myös ruoka on vaikuttanut sen virtsan hajuun eikä se haise enää melkein yhtään."

"Tuote ylitti kyllä odotukset siinä miten se vaikutti kissaani. Nirso kissa millä turkki hilseili eikä tehnyt mitään nykyään on leikkisä, turkki upeassa kunnossa ja ruoka maistuu ongelmitta."Entä miten Purina ONE -täysravinto sopi vaativalle Casper-kissalle? Lue kissanomistajan viikkoarviot!Haluatko tietää lisää kolmen viikon Purina ONE -testistä?Lue kissan- ja koiranomistajien kokemuksia!

Liity sinäkin Purinan postituslistalle:saat ilmaisia näytepakkauksia uutuustuotteista!


Artikkelin tarjoaa: PURINA

Kuvat: PURINA

Lue myös:

    Uusimmat