Sinihomejuusto ja piparit sopivat täydellisesti yhteen! Tee joulusta jääneestä piparkakkutaikinasta ja sinihomejuustosta pikkuleipiä illanistujaisiin.
Noin 30 kpl
- 1 pkt Myllyn Paras Perinteinen Piparkakkutaikinaa tai Laktoositon Piparitaikinaa (500 g)
- 100-150 g sinihomejuustoa
Sekoita pehmeäksi sulanut piparitaikina ja sinihomejuustomurut käsin sekaisin toisiinsa. Tee taikinasta pitkä pötkö, jaa paloihin ja pyörittele niistä ohuita noin 15 cm pitkiä pötköjä.
Paista noin 200-asteisessa uunissa 7-10 minuuttia. Nauti glögin tai punaviinin kera! Grissinit sopivat hyvin myös cocktailpaloiksi tai kahvipöytään.
Resepti: Arja Savela, Myllyn Paras Oy