Mainos

Pikkupojan sydäntäsärkevä video koulukiusaamisesta: "Miksi he ottavat kohteekseen viattoman ihmisen?"

Rankkaa koulukiusaamista kokenut poika neuvoo kaikkia samassa tilanteessa olevia pysymään vahvoina. Jonain päivänä kaikki muuttuu paremmaksi. 

Yhdysvaltalainen Keaton Jones on kuin kuka tahansa muu ala-astetta käyvä pikkupoika. Pojan elämää varjostaa kuitenkin yksi suuri ongelma; hän on koulukiusattu. Alati paheneva kiusaaminen on johtanut siihen, että poika on joutunut toistuvasti pyytämään äitiään hakemaan hänet koulusta kesken päivän. 

Viime perjantai oli taas yksi niistä päivistä, jolloin poika joutui kiusaamisen kohteeksi. Tämä oli myös päivä, jolloin Keaton ja hänen äitinsä Kimberly Jones päättivät kuvata sydäntäsärkevän videon koulukiusaamisen seurauksista.

– He pilkkaavat nenääni. He kutsuvat minua rumaksi. He sanovat, että minulla ei ole ystäviä, poika kertoo videolla kiusaamisestaan.

– Miksi he ottavat kohteekseen viattoman ihmisen ja etsivät tavan, jolla olla ilkeitä hänelle? Se ei ole oikein, poika lisää.

Erilaisuus ei saisi olla syy kiusatuksi joutumiselle

Keaton ei kuitenkaan aio luovuttaa. Rankoista kokemuksistaan huolimatta Keaton haluaa tukea ja kannustaa kaikkia niitä lapsia, jotka kärsivät samanlaisessa tilanteessa kuin hän. Pojan koskettavien sanojen mukaan kaikki ihmiset ovat erilaisia, eikä kenenkään tulisi joutua sen vuoksi kiusatuksi. Erilaisuus ei ole kenenkään syy.  

– Neuvoni on, pysy vahvana. Se on rankkaa, mutta jonain päivänä asiat saattavat muuttua paremmaksi, poika toteaa.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä

Keatonin äidin alun perin Facebookissa julkaisema video on kerännyt runsaasti huomiota, ja sitä on katsottu yli 21 miljoonaa kertaa. Monet julkiuuden henkilöt, mukaan lukien vapaaottelupromootio Ultimate Fighting Championshipin presidentti Dana White, ovat jakaneet tämän koskettavan videon ja ottaneet kantaa koulukiusaamiseen.

Toivotaan, että nämä kannanotot tekevät tehtävänsä, eikä yhtään tämän kaltaista videota enää tarvita huomaamaan, kuinka paljon koulukiusaaminen voi oikein satuttaa.

Lähde: Yahoo

***

7:29

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.