Pikkuleijonille hirmuinen kirivoitto – MM-trilleri ratkesi 19 sekuntia ennen päätössummeria!

Pikkuleijonien ja Tshekin välinen ottelu jääkiekon alle 18-vuotiaiden MM-kisoissa oli todellinen vuoristorata. Lopulta Suomi oli parempi maalein 6-5 Suomen aikaa aikaisin torstaiaamuna pelatussa ottelussa.

Katso ottelun huimat ratkaisuhetket pääkuvan videolta!

Ottelussa hallinta heitteli useaan otteeseen joukkueelta toiselle. Tshekki meni ensin alle neljässä minuutissa 2-0-johtoon, mutta Suomi käänsi tilanteen jo ennen pelin puoltaväliä Ville Koivusen, Miko Matikan ja Aleksi Heimosalmen osumilla.

Tshekki tasoitti vielä toisessa erässä, ja päätöserän alku oli Pikkuleijonille synkkä: David Moravec ja Jakub Altrichter ohittivat Aku Koskenvuon kahden minuutin välein.

Mutta Pikkuleijonat tuli vielä kerran. Ensin Samu Tuomaala kavensi ajassa 52.11, sitten Samu Salminen tasoitti ajassa 56.31 ja makein herkku tuli 19 sekuntia ennen päätössummeria: Tuomaala iski Pikkuleijonien voittomaalin ylivoimalla.

Pikkuleijonat kohtaa seuraavassa ottelussa Saksan Suomen aikaa vapunpäivän aamuna kello 4 alkaen. Suomi kaatoi ensimmäisessä pelissään Venäjän