Pikkukuninkaallisten hämmentävä yhdennäköisyys – tunnistaisitko kumpi on kumpi?

1:11
Prinssi Louis esitellään yleisölle ensimmäistä kertaa.

Ison-Britannian pikkuprinssi Louis muistuttaa kovasti isosiskoaan prinsessa Charlottea.

Ison-Britannian pikkuprinsessa Charlotten on sanottu olevan isoäitinsä, kuningatar Elisabetin mini-me, mutta nyt hänellä on toinenkin kaksoisolento – nimittäin pikkuveli Louis.

Charlotten ja Louisin yhdennäköisyys käy selväksi, kun katsoo heidän vanhempiensa prinssi Williamin ja herttuatar Catherinen äskettäin julkistamaa joulukorttia ja vertaa sitä perheen vuoden 2015 joulukorttiin. Tuolloin alle vuoden ikäinen Charlotte on kovasti saman näköinen kuin pikkuveli Louis nyt.

Lapset ovat kuvien ottohetkellä melkein tasan saman ikäisiä, sillä heidän keväälle sattuvien syntymäpäiviensä välillä on vain viikko. Yhtenevien kasvonpiirteidensä lisäksi molemmat pikkukuninkaalliset ovat muun muassa perineet äitinsä Catherinen ruskeat hiukset.

Charlotten ja Louisin välillä on kuuleman mukaan alusta alkaen ollut voimakas side. Tämä tuli selväksi jo toukokuussa prinssi Louisin syntymän kunniaksi julkaistussa kuvassa. Siinä Charlotte poseeraa söpösti antaen suukon sylissään olevalle pienelle veljelleen – ja näyttää suhtautuvan tähän hyvin suojelevasti.

​​​​​​​

LÄHDE: People

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja