Pikkujouluissa säväytetään kiharoilla ja korkeilla koroilla

Helmen lukijat paljastivat, millä vaatteella tai asusteella he aikovat tämän talven pikkujoulukaudella loistaa.

Pikkujoulukausi on nyt kiireisimmillään, eikä juhlahumuun yleensä lähdetä missä tahansa kostyymissa. Moni tykkää panostaa niin vaatteisiin kuin ulkonäköönsäkin, kun on aihetta juhlaan. Helmi kysyi lukijoiltaan millaisella asulla tai asusteella he aikovat tämän talven pikkujouluissa säväyttää.

"Korkeat korot kruunaavat juhlalookin"

Suurin osa vastanneista, 32 prosenttia, luottaa pikkumustan voimaan. 25 prosenttia vastanneista kertoi häikäisevänsä huikean korkeilla koroilla. 12 prosenttia valitsi salaiseksi aseekseen näyttävät korut ja 10 prosenttia totesi paljettitopin olevan pikkujoulukauden tärkein osa. 21 prosenttia vastanneista kertoi loistavansa jonkin muun vaatteen tai asusteen voimin. Erityisesti kampausten teossa nähdään vaivaa. Näin lukijat kuvailivat asuvalintojaan.

– Korkeilla ja näyttävillä koroilla saadaan yksinkertaisestakin asusta mielenkiintoinen! Lisäksi asu ei ole liian juhlava.

– Huikeat korot kuuluvat ja kruunaavat aina juhlalookin. Todennäköisesti pientä perinnettä noudattaen laitan jonkinlaisen pikkumustan, jota maustan näpsäköillä asusteilla ja koruilla. Oli mekko sitten kuinka näyttävä, ei se lenkkarit jalassa hyvältä näytä. Korkkarit kunniaan ja mitä korkeammat, sitä paremmat.

– Korot ne saavat ihmeitä aikaan. Liika laihuus on kamalaa mitä näkee nykypäivän pakassa liikaa. Muotoja ja korkoja, jes!

– Mekko, jossa paljon kullankimaltavia paljetteja. Yksinkertainen malli. Tukka kuin Marylinilla. Ihanat kiharat!

– Verkkosukkahousuilla.

– Joulunpunainen neulemekko, sopivan lyhyt ja kurveja korostava. Seksikäs! Ja korkeakorkoiset saapikkaat... Tietenkin vahva itseluottamus mukaan, niin kuin aina.

– Mattamusta nahkaminihame, lila toppi, musta paljettibleiseri, näyttävä kaulakoru ja polvenkorkuiset nahkasaapikkaat, seksikkäät alusvaatteet ja stay up -sukat.

– Haluan säväyttää Nanson mekolla ja 60-luvun tyylillä.

– Pikkumusta on perusvarma ja yksinkertaisen toimiva asukokonaisuus. Väriä voi lisätä värikkäillä koruilla.

– Hiuksissani riittää materiaalia vaikka mihin, mutta yleensä en viitsi kiinnittää niihin huomiota. Nyt on tiedossa vähän erikoisemmat pikkujoulut, joissa minun oletetaan esiintyvän, joten taitaa olla aika laittaa kerrankin oikea kunnon kampaus.

– Teen säihkyvän juhlameikin.

– Häikäisevä hymy ja kauniit kiharat. Muuhun tuskin on aikaa, mutta tämä toimii!

– Mustaa tietenkin, mutta ei ole tarvetta ketään säväyttää pikkujouluissa. Voisin yrittää säväyttää tällä kertaa käytökselläni...

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock, SXC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja