Piiritystilanne Pyhäjärvellä: Omakotitalosta löytyi kuollut nainen – tilanne ratkesi, kun poliisi pääsi taloon sisälle

Poliisin Pyhäjärvellä Pohjois-Pohjanmaalla piirittämästä omakotitalosta on löytynyt kuollut nainen, kertoo poliisi tiedotteessa. Lisäksi asunnossa ollut mies on loukkaantunut, ja hänet on toimitettu hoidettavaksi.

Poliisi piiritti omakotitaloa Pyhäjärvellä Jokikyläntiellä usean tunnin ajan. Operaatioon osallistui useita partioita ja ambulansseja. Piiritystilanne päättyi hieman ennen kahta yöllä. Poliisi eristi alueen, eikä tilanteesta ei aiheutunut vaaraa sivullisille.

Poliisi tviittasi hieman ennen puolta yötä, että se piirittää mahdollisesta väkivaltarikoksesta epäiltyä henkilöä. Vanhempi konstaapeli Tommi Tikka Oulun johtokeskuksesta ei ottanut kantaa STT:n esittämään kysymykseen, epäilläänkö tapauksessa yhä mahdollisesti henkirikosta.

– Tapahtumien kulku vaatii selvittämistä, ja tutkinta saa sitten aikanaan kantaa nimikkeisiin ja siihen, mitä on tapahtunut, Tikka sanoi STT:lle puoli kolmen aikoihin tiistaiaamuna.

Tikka ei kommentoinut myöskään kysymystä siitä, onko asunnosta löytyneen miehen vammat aiheutettu jonkinlaisella aseella.

– Voin sanoa, että hänellä on sellaisia vammoja, jotka vaativat sairaalahoitoa.

Poliisi pääsi sisälle taloon

Vanhempi konstaapeli kertoo, että hätäkeskus sai ensimmäisen soiton hieman ennen kello 20:tä maanantai-iltana. Poliisi ei vielä kommentoi, kuka hälytyksen teki.

– Poliisi onnistui pääsemään taloon sisälle, ja sitä kautta tilanne ratkesi, Tikka kommentoi operaation päättymistä. Hän luonnehtii Jokikyläntien seutua harvaan asutuksi alueeksi.

Iltalehden lukijan mukaan paikalla oli kymmenkunta poliisiautoa sekä useita ambulansseja ja paikalla olleet poliisit ovat varustautuneet luotiliivein. Lisäksi paikalla oli mahdollisesti myös poliisin panssaroituja ajoneuvoja.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja