90 päivää morsiamena -tähti keksi erikoisen tavan tienata – liikemalli jakaa mielipiteitä: "Miksei se olisi asia, mitä voisin tarjota?"

90 päivää morsiamena -ohjelman Stephanie Matto keksi tavan tienata ilmavaivoilla.

90 päivää morsiamena -ohjelmasta tuttu Stephanie Matto kertoi hiljattain, että hän on tehnyt omaisuuden myymällä omia, purkitettuja pierujaan. 31-vuotias Matto kertoi erikoisesta liikeideastaan hiljattain julkaisemallaan Youtube-videolla. 

– Tunnen vähän niinkuin olevani pierupurkkien Einstein tässä vaiheessa, sillä olen kehittänyt täydellisen kaavan saadakseni aikaan mahdollisimman paljon vähällä vaivalla, mikä myös aiheuttaa minulle vähiten kipua, Matto selitti. 

Matto paljasti tulonlähteensä hiljattain TikTokissa, jossa purkkipieruista kertova video on tähän mennessä kerännyt yli 7 miljoonaa katselukertaa. 

– Päivä tytön elämässä, joka myy pierujaan purkissa, Matto kirjoitti julkaisemansa videon yhteyteen. 

Videolla näkyy, kuinka Matto esimerkiksi esittelee papuja ja muita elintarvikkeita, jotka saattavat edesauttaa ilmavaivoja. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Matto kertoi joulukuun puolivälin tienoilla myyneensä noin 175 purkkia 20 ihmiselle. 

– Olen sellainen ihminen, joka on vuosien aikana oppinut olemaan tuomitsematta kenenkään vinoutumia, vaan olemaan aina avoin ja hyväksyvä ihmisten outouksia ja erikoisuuksia kohtaan, joten mietin vain että tiedättekö? Minua on pyydetty niin monta kertaa purkittamaan ja myymään pierujani, joten miksei se olisi asia, mitä voisin tarjota?

Ajan myötä Matto on kertomansa mukaan oppinut löytämään täydelliset elintarvikkeet tuottaakseen "hyviä" hajuja. 

– En halua lähettää mitään, joka haisee eltaantuneelle. 

Erikoinen bisnesidea ei ole jäänyt ilman kritiikkiä. Matto on kuitenkin esittänyt oman vastauksensa myös kriitikoilleen. 

– Niille ihmisille, jotka tulevat luokseni sanoen, "kuka helvetti maksaisi 1000 tai 5000 dollaria  pierusta, se on ihan liikaa rahaa", sanon, että koittakaa vain hypätä hetkeksi minun kenkiini. Yrität tuottaa pieruja joka ikinen päivä, monta kertaa päivässä. Se ei ole helppoa.  

Matto osallistui 90 päivää morsiamena: Ensitapaaminen -ohjelman neljännelle kaudelle. Tätä ennen hän oli jo suosittu tubettaja, minkä myötä hän tapasikin ohjelmassa nähdyn ex-tyttöystävänsä, australialaisen Erika Owensin.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja