Pep Guardiola ilmestyi Wimbledoniin – sai yllättävän työtarjouksen

Manchester Cityn espanjalaismanageri Pep Guardiola oli Wimbledonin katsomossa seuraamassa tenniksen huippuottelua, kun hän saikin odottamattoman tarjouksen.

Guardiola, 53, nauttii parhaillaan hiljaiselosta johdatettuaan Man Cityn viime kaudella ennätyksellisesti neljänteen peräkkäiseen Valioliigan mestaruuteen.

Guardiola nähtiin viikonloppuna toisen urheilulajin parissa, kun hänet kuvattiin Wimbledonin kuninkaallisessa aitiossa keskuskentällä.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

 

BBC Sportin mukaan kannattajat buuasivat leikkisästi espanjalaisluotsille, kun hänen nimensä kuulutettiin katsomossa ennen brittipeluri Cameron Norrien ja saksalaisen Alexander Zverevin välistä ottelua.

Zverev selviytyi voittajaksi kolmannen erän tie-breakin jälkeen voittamalla 6-4, 6-4, 7-6 (15) ja varmisti paikkansa neljännellä kierroksella.

Ottelun jälkeisessä haastattelussaan Zverev suuntasi viestin suoraan Guardiolalle ja tarjosi hänelle kahta eri vaihtoehtoa Man Cityn valmentamisen sijaan.

– On uskomaton kunnia pelata keskuskentällä, tämän kuninkaallisen aition edessä. Meillä oli tänään monia hienoja vieraita: minulle jalkapallolegenda Pep Guardiola, Zverev sanoi.

– Kun näin Pepin, olin hermostunut muutaman kierroksen ajan. Kiitos paljon siitä, että tulit. Se oli suuri etuoikeus ja kunnia.

Zverev toivoi Guardiolaa ensiksi takaisin lempiseuransa peräsimeen, jonka jälkeen 27-vuotias tarjosi tälle huvittavasti töitä.

– Ja muuten, Bayern München tarvitsee valmentajaa. Ja jos olet kyllästynyt jalkapalloon, voit valmentaa minua tenniskentällä milloin tahansa! Zverev hymähti suorassa tv-lähetyksessä.

Guardiola reagoi Zverevin kainoon pyyntöön hymyssä suin ja peukku pystyssä, mutta näytti sen jälkeen kiltisti kieltävää vastausta.

 

Lue myös:

    Uusimmat