Pelottava tilanne Mestarien liigan ottelussa! Asiantuntijakin tunsi tuskaa törmäystä katsellessaan: "Pitäisikö nämä pelaajat ottaa ulos?"

0:56
Stefan Savic ja Marcel Halstenberg löivät päänsä yhteen kovavauhtisessa törmäyksessä.

Atlético Madridin Stefan Savic ja RB Leipzigin Marcel Halstenberg kolauttivat päät kovavauhtisessa törmäyksessä yhteen Mestarien liigan puolivälieräottelussa torstai-iltana Lissabonissa.

Kaksikko juoksi suoraan vastakkaisiin suuntiin ja törmäsi ilmassa pääpallotilanteessa. Kuin ihmeen kaupalla sekä Savic että Halstenberg pystyivät jatkamaan ottelua tärskystä huolimatta – pienen paikkailun jälkeen.

– Pahaa teki katsoa, kun nämä kaksi mestaria löivät päänsä yhteen, jalkapalloasiantuntija Petri Pasanen kommentoi C Moren Mestarien liiga -studiossa.

– Kumpikaan ei osannut odottaa selvästikään sitä törmäystä, mikä teki siitä tietysti pahemman.

Pasasta hieman ihmetytti, miten kumpikin pelaajista pystyi jatkamaan ottelua vain pienen hetkellisen keräilyn jälkeen. Pelaajien aivotärähdyksiin on alettu viime vuosina kiinnittää entistä tarkempaa huomiota, mutta nyt lääkärikunnan seula tuntui olevan väljä.

– Tästä voi nousta puheenaihe – pitäisikö nämä pelaajat ottaa ulos? En tiedä, miten paljon kovempi se kontakti voi olla päähän, jotta voidaan todeta, että ei kannata jatkaa, Pasanen pohti.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja