Pelicans-luotsilta painava puheenvuoro SM-liigassa nähdyistä päähän kohdistuneista taklauksista – "Nyt pitää herätä"

4:55
Lehdistötilaisuus: Pelicans-luotsi Tommi Niemelä piti painavan puheenvuoron päähän kohdistuneista taklauksista.

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä on erittäin huolestunut SM-liigassa jälleen lisääntyneistä päähän kohdistuneista taklauksista.

Pelicansin ja SaiPan välisessä ottelussa sattui ja tapahtui ja isäntäjoukkue Pelicansin riveistä putosi useampi pelaaja loukkaantumisen myötä.

Pelicansin päävalmentaja Tommi Niemelä piti ottelun lehdistötilaisuudessa painavan puheenvuoron SM-liigassa nähdyistä päähän kohdistuneista taklauksista. Niemelä korosti useampaan otteeseen, että Pelicansin on katsottava peiliin aivan samalla tavalla kuin muidenkin joukkueiden.

– Olen hyvin kriittinen sen suhteen, mitä tuolla kentällä tapahtuu. En pidä meitä millään muotoa syyttömänä tässä. Meidän kaikkien pitäisi herätä taas tuohon päähän taklaamiseen. Niitä alkaa tulemaan yhtäkkiä taas enemmän, kun pelaajat väsyvät ja ovat vähän varomattomia, Niemelä painottaa.

Niemelä toivoo, että kaikki joukkueet kiinnittäisivät jatkossa kunnolla huomiota siihen, että kaukalossa ei nähtäisi enää yhtä paljon sääntöjen vastaisia taklauksia.

– Nyt pitää äkkiä herätä ihan kimpassa tähän juttuun. Yritetään saada tämä laji taas vähän siistimmäksi ja ennen kaikkea siistimmäksi sillä, että pelaajat, joita tulemme katsomaan, ovat kentällä eivätkä makaamassa pimeässä huoneessa.

Katso Tommi Niemelän puheenvuoro pääkuvan videolta.

2:41
SaiPan Kalle Maalahti sai 2+10 minuutin rangaistuksen päähän kohdistuneesta taklauksesta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja